|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() Pozdrav svima; trebam pomoć! Ubacivao sam pločicu od 1GB rama i novi DVD/RW čitač, sve spojio i krenuo ponovno uključiti kompjuter. Uslijedio je šok!!! Čujem da komp radi normalno ali na monitoru nema slike. Lampica svijetli kao da je komp ugašen, tj. titra. S monitorom je sve u redu, provjerio sam kablove i sve izgleda u redu. Grafička je dobro pričvršćena, CD romovi se otvaraju kad je komp upaljen; sve izgleda dobro. Da li zna netko u čemu je problem? Mislim, znam i ja što je problem ali neznam rješenje ![]() Inače nisam s kompjuterima na ti( bar s hardwerom) pa su malo detaljnija objašnjenja vrlo poželjna! Hvala unaprijed. P.S. Možda je bitno... Intel P4 2400MHz 200 GB Maxtor 2.5 Gb DDR1 RAM Kingmax Radeon ATI 9550 TV-Out Asus (ne znam koja) Pioneer DVD pržilica i neka LG obična pržilica Samsung 920N LCD 19 inča |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
probaj napraviti Clear CMOS isto tako probaj grafičku kod nekog frenda. tako je i meni odjednom krepala HIS X800gto isto tako probaj izvaditi tu pločicu rama i probaj opet upaliti komp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|