|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
OC na P5N32 E SLI
ovako, danas sam bio po plocu sve 5 radi kao urica, iz prve upalio minusevi - -ruzno smjesten utor za IDE kabel -meni osobno ne pase gdje su smjesteni tri pinski konektori za ventove -nema ventilatora, stoga su NB i SB topli -u BIOS-u neobican nacin clockanja..ali samo se moram naviknut -ostri hladnjak na Mosfet (porezao sam se ![]() e sada da predemo na glavnu temu... klockao sam malo proc ram i grafu proc radi bez beda na 3,0GHz ali kada idem dalje ne zeli boot-at dao sam mu 1,5V a memorija je na 1000MHz 2,2V, to je vec istestirano da moze na 3,5GHz i 1000 4-4-4-12 grafa moze malo bolje nego prije 620/1000 (nazalost kada dignem core, blokira se) koj je problem..jel je sve u maticnoj ili mozda mu treba visa V ili dat vise V na NB? tnx za help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Dotična ploča ne može tako lako potegnuti na 500MHz FSB-a, nego Commadno. Ali vjerujem da bi preko 420MHz ipak trebalo ići. Poigraj se još malo s BIOS-om (npr. voltaže čipseta), dotična ipak ima drukčiji bios nego Commando ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
pa nije bas magaraz...nije losa ploca...super je..mislio sam i lose...sada recimo na 3,0GHz dobivam isti score u 3D cmarku kao kada je bio na 3,5GHz u Commando, vidjet cemo sta u istinu moze u subotu ili nedelju kada mi fredn dode sa jos jednom 8800 GTS, po vama koj bi morao bit rezultat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Je... ![]() Citiraj:
![]() ![]() Oko 13 000... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
pa naznam kako sam uspio... na 3,5 sam imao 10111 a sada imam na 3,0 10090 zako nesto probat cu jos...u petak idem po ''hladenje'' i onda cu i NB V dirat malo.. sta samo 13,000?? cini mi se malo, bilo bi sve na max clockano |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
nastao mali problem: zbog namontiranog hr-05 na chipset-u, stavio sam grafu na doljnem slotu, isto PCI-e x16 plave boje..ali sada kada recimo igram ili vrtim 3d mark vidim da imam pad u performanse, najme, prije bi dobivao oko 7600 bodova, a sada samo 6800...5-8 FPS manje, i igricama je manja razlika, ali se nemoze primjetit jer inace na steka pa sa 3-4 frema manje ne vidim razliku koj moze bit problem ? sutra ju vratim na gornji slot, pa da vidim ako je isti problem ili ne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|