|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Friska instalacija, od jutros. No vec sam uspio zeznut stvar. Da objasnim: Nakon standarnog loading screena se pojavi jos jedan isti takav, ali prije nego sto se bilo sta load-a, on se zgasi i ukljuci se samo titrajuci underscore _. I nista, samo tako stoji. Probao sam pricekat da vidim hoce li se sta desit, ali jedino rjesenje bio je fizicki restart. Ne znam na koji nacin uradit recover/repair, koja je komanda za to? Guglat ne mogu, u panic modu sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
hmm, zaista bi htio pomoci ali dajesh stvarno premalo info ![]() sto si zadnje instalirao, brisao, konfigurirao? udji u recovery mode i logiraj se kao root, ako je sve OK onda upisi "startx", ako nije onda cesh sigurno imati dodatnih info |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Skuzio sam sta je. Radi se o driveru graficke, cim u xorg.conf fajlu umjesto "vesa" stavim "ati", eto problema. Uspio sam uci u konzolu i ukucao sudo dkpg-reconfigure xserver-xorg, pa odmah odabrao "vesa", ostalo preskocio, i problem je nestao. No, jos nisam dobio nativnu rezoluciju od 1440x900 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prijatelju treba citat dokumentaciju. Citiraj:
instaliraj fglrx http://forum.pcekspert.com/showpost....77&postcount=3 i imat cesh native rezu bez problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|