|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zvučnici Altec Lansing 2.1 CS21
Ovak, slucajno naletih na doticne zvucnike. Zanima me jel netko ima doticne ili ih je negdje cuo? Kostaju oko 1050kn. Slika: http://img.presence-pc.com/dossiers/11k2/cs21al.jpg Razmisljam umirovit ove svoje VS2221, koji su fakat odlicni za cijenu kolko kostaju. Imate li mozda prijedlog zvucnika do 1000kn? (moze i sitno preko) Z-2300 ne dolazi u obzir... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 04.10.2007. u 13:46. Razlog: Dodana slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Samo 2.1 dolazi u obzir? Geniusov 5.1 sistem home theatre wood će ti dat odličan zvuk za nekih 800 kuna, pa čak i da ti smetaju stražnji sateliti...iskopčaj ih ![]() Svi oni hvalospjevi koje si pročitao možda na forumu o njima, ti moram reć, jesu istiniti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#6 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma daj molim te. Očito odavno nisi čuo buku kao bas jer ako stvarno stavljaš buku od basa i z-2300 bas u isti koš, onda trebaš na ispiranje ušiju. nhf, ali nisi u pravu, barem ne po kriteriju 90% populacije ovog planeta... @Panzer: Ako dobro razlikuješ kvalitetu između sustava, nemoj nikako nasljepo kupiti bilo šta. Predlažem ti da ako nemožeš naći te zvučnike, odeš po raznim dućanima koji to prodaju i gnjavi one prodavače da ti daju da isprobaš sve što želiš i tek onda kupi ono što ti se čini najboljim. Ako nebudu htjeli, samo pitaj tko im je šef ![]()
![]() Member of [SW]' CoD2 clan. Join us! Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/ Zadnje izmijenjeno od: Vido. 06.10.2007. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ovak, trebao bih 2.1 ili samo stereo, bez woofera. Znaci, netrebam jak bass, a jos manje bummy (kao logitech) Altece imam, ove jeftine, i meni zvuce odlicno pa sam krenuo sa pretpostavkom da bi ovi CS21 mogli samo puno bolje zvucat. @geniusboy - Z2300 sam cuo na poslu, nesvida mi se zvuk, nedefinirani visoki, premalo srednjih, i previse bummy bassa. Nije da ih pljujem, al meni se ne svidaju. @Zvone - moram nac nekog ko ima Geniuse, da ih cujem. ![]() @Vido - Yup, dosta dobro razlikujem kvalitetu zvuka, razmisljao sam da odem tamo (Zola) i da ih trazim da mi to spoje, samo trenutno nemam vremena.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Poslah im mail prekjucer, u vezi zvucnika. Nisu jos nista odgovorili. Zvat cu ih u utorak, da provjerim jel ih imaju, ili jel se daju narucit. Kaj je bilo sa zvucnicima? Prodao ih ili su otisli u vjecna lovista? Kak su zvucali? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Gledam cijenu u toj Zoli i mogu reći samo da su opasno "nabrijali" cijene. Za primjer...FX6021 je bilo za kupiti za 1100-1200 kuna po dućanima prije jedno 7-8 mjeseci kad sam ja kupovao zvučnike. Pogledajte cijenu sada, strava. Alteca ima sve manje i manje na tržištu i košta kao suho zlato...čisto iz politike ponuda-potražnja. Još uvijek savjetujem da barem poslušaš Geniusov sistem, iznenadit ćeš se. Ako hoćeš, možeš i kod mene, besplatno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|