|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
SLI ne radi?
Ne znam jel ovo spada pod probleme hardvera ili softvera, ali dešava se slijedeće: - Instaliram drugu 8800gtx. - Pokrenem World in Conflict - stavim detalje na "very high", i rezoluciju na 1920x1200 - average FPS bude 22fps - stavim detalje na još više od "very high" (af/fsaa=16, itd.), i average FPS bude 21fps wtf? ![]() S 3dmark-om je isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Da lit i uopce komp prepoznaje drugu karticu? Nasnimi najnovije drivere od matične i SLI drivere. Možda su ti ostali od 8800GTX. I koje napajanje imaš? Negdje sam čitao da SLI može blokirati ako nemaš neko kvalitetno i jako napajanje. EDIT: Sada gledam na nVidia stranici i nigdje nema ponuđeno za skinuti SLI drivere, ali mislim da postoje, jer sam u jednom BUG-u čitao o njima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Agent 0
|
Jel si upiknuo dodatni molex (PWR3) u ploču koji se treba uključiti na 680i sli ploči kada se koristi sli? Jesi li upikno sva 4 PCI-E konektora u grafičke i povezao sa sli mostom? Jel SLI prepoznan od drivera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
No pazi sad ovo - ne mogu ga skinit s neta iz ovog razloga: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82368 Citiraj:
![]() Ima onaj jedan veliki široki jack, i jedan 12V ATX jack, mislim da ima 6 pinova...taj se ubode poviše procesora... Ne znam koji drugi postoji za napajat matičnu osim ta dva?? Citiraj:
Svejedno, rezultati izostaju ![]() Da to nije povezano i s onim mojim problemom s memorijom? ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.10.2007. u 14:51. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
topic-a na bacanje(7 nabrojao letimice)... ![]() od napajanja, grafe, memorije, maticne, ucitavanja web stranica, zujanja komponenti, voltaža, krivog kucista, raid polja... nema kraja jednostavno, manji je popis onoga sto RADI kako treba u njoj ![]() prava konfa ''iz snova'' ![]() http://forum.pcekspert.com/search.php?searchid=669970
![]() |
![]() |
#6 | |
Agent 0
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Da, uloži se brdo para, a onda krene za***ancija i niš ne radi kak spada ![]() Radije neka to Neo stavi na tržnicu u 1/3 cijene i riješi probleme ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#9 |
Agent 0
|
Ja sam davno vrtio SLI s 7600GT i nije radilo na nekim driverima...tako da prvo probaj staviti starije drivere, ili u krajnjem slučaju XP. U 3dmarku se jasno vidi dali sli radi ili ne. Iako bi za tebe bilo najbolje da matična ne radi dobro pa da ti ju zamjene za drugu na kojoj ćeš imati manje problema (mislim na ram i overclocking) Imaš 24 pinski, 8 pinski i molex koji pikaš pored rama s desne...dodatno napajanje 2 PCI-E slot Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.10.2007. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
|
|