|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) Problemi s novim PC-em
Ovako...kupio sam novi komp i sam sam instalirao windowse xp...i kad udem u windowse sve je super i ok, a trebam instalirat drivere za graficku, ubacim cd i komp mi se zamrzne ili nekad pocne instalacija pa mi se tad zamrzne i nepreostaje mi nista drugo nego da ga restartam... idem napravit isto u safe modeu i izbaci mi error da nemoze izvrsit operaciju jer specified path nije naden... moja konfiguracija: maticna: Gigabyte N650SLI-ds4, s775, nf 650 SLI, DDR II, SATA II procesor: Intel Core 2 Duo E4500 box, 2x2.2 800mhz rami: DDR2 PC6400 Kingmax graficka: powercolor Ati radeon X1950 pro 256mb napajanje: fortron blue storm 400w hard disk: seagate 320 gb, 16mb cache, 7200, S-ATA300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
u redu je nasao sam u cemu je problem dali su mi samo instalacijske cdove za windows vistu...tako da sam morao sve skinuti s neta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Drugi puta ne otvaraj istu temu na više podforuma i smisli malo pametniji naslov. http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|