|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Gdje u Sarajevu kupiti Corsair Flash Voyager?
Ovako... Vjerujem da ovdje ima Sarajlija ili osoba koje mi mogu pomoci... Zanima me gdje u Sarajevu mogu kupiti CORSAIR Flash Voyager memoriju? Na internetu pokusavam pronaci shop koji ima memoriju, ali nikako je ne mogu pronaci... Molim pomoc... EDIT BY MOD: Budi malo precizniji u naslovu, ovaj puta sam ja editirao. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.01.2008. u 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
G.sad, zar nemaš nikoga u Zagrebu da ti kupi memoriju i pošalje poštom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A nemam... Nisam bas toliko na forumu da imam sad neke prijatelje koji ma bih vjerovao i poslao pare da mi to kupe, vjerovatno bi me to doslo i jeftinije nego da kupujem u Sarajevu jer su cijene uzasno velike... Bas sada odoh pogledati na MSN-u da slucajno nemam nekog purgera pa vec se snadjem nekako... Valjda mi neko pomogne.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Forumaši će te svakako zeznut. ![]() Btw, nikome ne moraš slati pare unaprijed... Na pošti netko pošalje preporučeni paketić sa otkupninom i ti platiš kada pošiljka stigne. Pošiljatelj zatim za nekih 2 dana dobije potvrdu sa kojom ode u poštu i podigne svoje pare... Ako ti ne preuzmeš pošiljku onda se ona vraća pošiljatelju, tako da on neće ništa izgubiti osim poštarine koju je platio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
A evo ispalo je da moja stara ima neke prijatelje u Zagrebu pa budem preko njih narucio sve sta mi treba. Sada, zna li netko gdje mi je najbolje uzeti tu memoriju u Zagrebu, u kojem duchanu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|