|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
802.11n hardver
Htio bi si napraviti kod kuće wirelles mrežu, pa me (kao noob-a) zanima da li se isplati tražiti/kupiti 802.11n hardver? Ne zanima me sad koja je cijena (nisam ni previše gledao) nego da li se isplati. Budući da bi kupio hardver za duže vrijeme htio bi kupiti što bolje (i kvalitetnije). Znam koja je teoretska brzina puuuno veća od sadašnje 802.11g mreže ali ne znam kolko je to u praksi. Pitam zbog toga jer je sad i wirelles duplo sporije od žičane mreže, a ako se već možda može naći hardver za n mrežu, ne vidim razloga zašto ne. Budući da sam u vezi wirellesa potpuni lejmer, nadam se da me nećete odmah popljuvati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Procitaj opis http://www.trustedreviews.com/networ...WZR-AG300NH/p1 pa vidi dal ti se isplati. Proizvodaci obecavaju da ce uskoro izaci modeli sa efektivnih 300mbita ali to cemo jos vidjet. Cijena je paprena, ali tako je sa svime kad hoces biti prvi u ulici. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
802.11n još nije zaživio kao standard i zato svaki proizvođač koristi neku svoju verziju tako da ti može doći do sukoba između komponenti različitih proizvođača. Drži se ti i dalje 802.11g i nećeš imati problema. A mislim da ti je dovoljno brz za razne kućne potrebe.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Thanx na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|