|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Password na log-on screen-u
Pozdrav.. Frendu se prilikom dizanja sustava (XP) počeo pojavljivat onaj log-on prozor gdje ga pita da upiše Username i Password...Inače nema pass.i to mu se dosad nije pojavljivalo. Malo sam proguglao i vidio da se to zna desit kad Automatic update skine i instalira NETframework.2..i da se to kao da riješit da se u "Run" ukuca "control userpasswords2" i makne kvačica sa "user must enter a username and password to use this computer",,,,što sam mu i rekao da učini ,i to je napravio. Izgled Windowsa mu se vratio na staro,t.j. default,želi ić u program files i kaže mu da je sadržaj Hiden (dobro to nije bed),sve pjesme i stvari koje je imao posložene,sad su mu totalno razbacane.....itd,,,,. Zanima me zašto mu se micanjem te kvačice sve to isfuralo,,što se ustvari desilo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ja sam to isto napravio ali nisam primjetio da se nešto promjenilo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kad makneš tu kvačicu, windowsi te pitaju za password od usera koji je trenutno selektiran. Ako mu je u tom trenutku bio označen neki drugi user i (frend) upiše njegov pass, logirati će tog drugog usera (taj dio nije najsretnije riješen). Tom drugom useru su (po defaultu) skriveni program files itd. Što točno misliš pod "totalno razbacane"? Nalaze se u istim folderima ali se sad vide u drugom redoslijedu ili ? BTW početni problem se rješava tako da se nakon instalacije net frameworka napravi restart i ide ponovo na win update - microsoft je izdao zakrpu upravo za taj problem (onemogućavanje automatskog logona nakon instalacije .net fw).
![]() |
#5 | |
Od nonine sestre kunjado
|
Citiraj:
Daje mu opciju OK i CANCEL i odbrojava dane ,,kao imaš još 14 dana ,pa 13 ,12,11...itd. On je uvijek kliknuo na Cancel jer nije imao pojma što da napravi!!! U user account-u je on (admin),,, i guest. Pri instalaciji Windowsa nije nikakav password pisao, već samo nick i vozdra. Pogledam ja u Add or Remove, i vidim da nema "tri prebijena apdejta" .Nema Ništa...Pa mu ja puknem link od Vuca (autopacher ne znam više sa kojeg Thread-a)i instaliram sve critical,,oba NET.framework-a,....itd, restartam komp i opet taj prozor . Ne upišem ništa (jer nema pass.) i kliknem OK .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|