|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Eto trazi sam malo po netu o bartonu 2500+, kojeg bi htio kupiti, za najbolji OC i dosao do nekih stepping kodova AIUAA < AQUCA < AQXDA < AQXEA < AQZEA. Znaci trazim koje su serije bartona 2500+ najbolje za OC. htio bi nesto kaj se delat prek 2400 mhz ali da ne rodstiljam na 2.2V.
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Najbolje barton 2500+ serije
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Koliko si ga uspio max "navinuti"? znas moza koje jos serije koje su ok. Znaci trazim nesto slicno sto je za tbredove DLT3C JIUHB, za Bartone.
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa s obzirom da imam zračno (ok zračno, ali opet samo zračno) uspio sam ga navinuti na 2,4 uz nekih 2V čini mi se ali se ne mogu točno voltaže sjetiti...Budem probao pa javim. Ali po meni največe pitanje tebi je gdje češ nači Bartona otključanog a kamoli nekog s dobrim stepingom? Oglas, newsi-tamo malo ljudi zna što je AQXEA i sl., a i oni koji znaju nedaju to... EDIT, evo ovako na brzaka, only for u... CPU=1,938 V 220X11=2420 Mhz DDR=2,7V Prošao na brzaka mark 03, bez beda li se grije podosta. Temp nakon markicha 58-60°C...Znači uz neku vodenjaču, manju voltažu to bi radilo ko metak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Eto to je tocno ono kaj trazim znaci na nekih 2-2.1V ce raditi blizu 2500mhz sto je odlicno! kaj se tice nabave to bi islo samo prek njuza jel oni u oglasniku do odgovore pa ovo pa ono potrosim vise para neg da kupim jos jedan proc. ima ljudi kaj ih prodaju ali naravno to daju iskljucivo u konfiguraciji sto mi je totalno debilno. naime jedan tip prodaje konfu sa DLT3C i neda ga ak nije u kompletu. ja mu nudio mog thortona i nadoplatu ak hoce ali nis! tako i jedan drugi prodaje bartona 2500+ koji ide do 2415 koo tvoj ali opet u konfi! totalno debilno! pitam zato kaj to budem malo dulje gledal pa kad neke uleti da znam prepoznat.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
otpale dve nozice pa sad dela na 0 mhz probao sam otkljucat male mnozitelje busenjem rupe na x pinu i stavljanjme na kljuc ali ni pomoglo ![]() ma taj je mogel ici i prek 2600 mhz. kako sad imam ovog thortona htio bi ga zamjeniti za bartona koji dela na 2400mhz na pristojnoj voltazi tak da ga ja sa vodenjacom malo rostiljam na 2v i vise tak da ide prek 2500Mhz.
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
jos k tome dvije nozice :confused:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Evo procitaj clanak http://www.2crowded.com/forum/viewtopic.php?t=187 i malo jos silikona na nazicama i jos tvornicka greska pri tikanju => dvije nozice manje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|