|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ati rage
Za stari komp mogu nabaviti sljedeče grafičke pa molim savjet: ati rage 8mb asus v3400 (tnt 16mb , vivo) tnt2 m64 16 mb i naravno nekoliko voodoo dvojki i mozda (ali samo mozda gf2 mx 400) p.s jeli se može voodoo 2 sli upariti s nekom od gore navedenih i sta bi to ispalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Na žalost ne. U SLI ti idu dvije Voodoo2 kartice od ISTOG PROIZVOĐAČA. Bio sam ponosni vlasnik dvije Voodoo2 CL 12 MB kartice. "Lovce" iz doba voodoo2 se lako prepoznavalo tako jer su govorili kako lom kikaju game u 1024x768 sa Voodoom, banana. Jedan Voodoo2 ide do 800x600, a tek dva sa SLI kabličem idu u 1024x768 ![]() Ah, stara dobra vremen Glidea ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja sam zadnje sa 2 komada VooDoo2 u SLI vozio ATi RagePRO na AGPu ... dakle ne vidim razlog zašto neka od navedenih ne bi mogla biti ona koja daje 2D
![]() |
#5 |
Premium
|
Imam sad problem sa ati rageom, frendu je ova konfa radila na nekoj belinei , i sve je bilo ok ali kad prikopčam samsunga uopče ne daje sliku! Monitor ne javlja da nije priključen , već samo crni ekran! Inače, stavio sam radeona 9200se i sve radi odlično, ali sa rageom ne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Imam sad problem sa ati rageom, frendu je ova konfa radila na nekoj belinei , i sve je bilo ok ali kad prikopčam samsunga uopce ne daje sliku! Monitor ne javlja da nije priključen , već samo crni ekran! Inače, stavio sam radeona 9200se i sve radi odlično, ali sa rageom ne! Inace, na rageu piše: rage IIc agp P.S. U dosu ne mogu napisat dvotočje(trebam formatirati)pa jeli zna netko koji broj trebam upisati na numpadu dok držim alt+alt gr? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A da stisneš Shift + č :confused: ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|