|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Promjena chipseta
Nisam bio siguran gdje da stavim ovo pitanje, pa sam se odlučio ovdje. Naime, promjenio sam matičnu ploču, sve drugo je ostalo isto. Sa 865pe chipstea sa prešao na neko via čudo, PT880 se zove. Linux se bez ikakvih problema zbuta, vrtio nekakve benchmarke, sve se čini stabilno. Kad probam u vindoze bootati, krene onaj početni ekran sa pokretnom trakicom i onda se naglo resetira svaki put. Baš sam nedavno instalirao ove vindoze, ne bih htio reinstall sad cijeli. Ima li spasa bez reinstalla? Mogu li nekako u safe modeu maknuti drivere za matičnu i staviti od Vie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Moze li uci u safe mod? Probaj ukloniti te drivere koje imas i nabacit neke druge (grafa, chipset, zvucna...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako nista drugo, pokreni ponovno instalaciju Windowsa pa odaberi repair existing installation of Windows. Nakon sto pregazi i nakon reboota postoje sanse da ce se dic ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Trebao si denistalirati drivere PRIJE nego si zamjenio ploču pa nebi morao... ![]() Ja sam frenudu bez reinstalacije XPe peselio sa nforce2 na ViaKM266 ploču kad mu je Epoxica štrajkala, trajalo 10ak min sa deinstalacijom drivera se može... Ali naknadno to neznam dal bi išlo, ovisi oće li mu dati Safe mod ili neće...
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
A ovisi kakve si sreće...ja sam sa 845E na 865PE trebao raditi reinstalaciju, ništa nije pomagalo. A sa nForce 3 Ultra i AMD-a na nForce 650SLI i Intel trebala je samo reaktivacija i instalacija drivera ![]() Kao što su dečki rekli, napraviš sljedeće: http://www.pcstats.com/articleview.c...id=1755&page=5
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ha eto, nazalost, nekad je to jedino rjesenje ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|