|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kingmax @ 950MHz, CL3-3-3-12
Kupujući ovu memoriju za svojedobno bijednih 800kn za 2 gige (u 3. mjesecu ove godine) nisam ni slutio kolike u stvari ona ima mogucnosti. Radi se o 2 plocice po 1 Gb, DDR2 667 memorije made by Kingmax ![]() Do danas je radila na standardnih i sigurnih 800 MHz sa cl4-4-4-12 latencijama, 2.08V. Buduci da dosada u ovim dugim ljetnim popodnevima radi svoje, odlucio sam se malo igrati...evo rezultata koji su i mene vise nego zacudili... Mema jednostavno radi stabilno na 950Mhz sa cl3-3-3-12 latencijama pod naponom od 2.32V...ovdje me u 1:1 odnosu FSB:MEM pocela kociti sama ploca... Super Pi 1M Super Pi 32M Rezultati everesta...verzija 3.50 Citanje... Zapisivanje... Kopiranje u memi... Latencija... Koristio sam starije verzije programa Everest i CPU-Z jer na racunalu trenutno nemam pristup internetu (prelazim na metronet...pa su me iskopcali iz iskona)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() ![]() Jel to max @ CAS3 i jel si probao max @ CAS4 i 5 ? Jel pomaže dizanje voltaže memoriji i jel se jako grije? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
je li ovo max na cas 3 ne znam. ploci je oko 480 FSB zid...vise ne moze cas 4 i 5 jos nisam isprobavao. to cu napravit sutra s drukcijim FSB:MEM omjerima. sto se grijanja tice...puhao je po memi 80mm revoltecov vent na 1500rpm...cipovi na memoriji - mlaki ![]() dao sam joj max 2.32V...vise nisam isao...budem sutra...ne bih htio naskoditi ovom dragulju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Jel si gledao koji su čipovi gore? Odlična memorija bez premca, za to bi mogao dobiti dosta kad budeš prodavao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma hebe me ova nova pločica... stara je zmaj ![]() Nova ne mrda više od 915 MHz max. Zato me kingmax živcira pomalo, nikad ne znaš što kupuješ (tj što dobiješ) A bila je i treća pločica, koja je loše reagirala sa 2,35V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Udaram Ljude Za Pare
|
2.32V ![]() Bas si sretna ptičurina ![]() Ne mogu vjerovat da kingmax tako nesto moze,imas muzejski primjerak ![]() Ocemo 1000+ cas3 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Super PI da malo vidiš brzinu u računanju. Može i Everestov test(Latencija memorija, zapisivanja, kodiranja...etc)....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|