|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Stalno refreshanje stranice
Evo, radi se o tome da mi se svako malo refresha stranica na netu. To meze biti za minutu ili koji sat. Neznam kak da vam sve to opisem, stavit cu par slikica po redosljedu da vam probam malo pojasnit. Jos da napomenem, promijenio sam windowse i skinuo sve windows updateove. i tako svako malo kako mu dode, a moze biti i da ne refresha do kraja nego mi ovako izbaci: Jos da napomenem da je svejedno dali idem s Mozilom, Operom ili Internet Explorerom. Ako imate bilo kakvu ideju samo recite, sve cu probat samo da osposobim to cudo. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Kaj nitko nije imao takav problem???!!!! Svaki savjet dobro dosao! Pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa imaš negdje u opcijama kolko često ti se refresha asadržaj stranica promjeni varijablu i ame, ja ne koristim FF pa ti nemogu reći točno di je ali negdje mora biti...
![]() |
#4 |
Premium
|
Moguce da je i to, ali cisto sumnjam jel mi nekada zna refreshati 3-4 puta u minuti, jedno za drugim. Nije to refreshanje da nakan nekog vremena sam refresha jel mu je tako namjesteno u opcijama. Dok sam pisao ovu poruku refreshalo mi je dvaput. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ima jedan problem, meni u izborniku pise samo reload, a ne ovako kako si ti napisao, neznam. Ja imam verziju Mozile 2.0 koju ti imas? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Samo da javim da je za sada sve u redu, neko duze vrijeme mi nije refreshalo stranicu. Zadnji puta sam skinuo sve win update-ove a sada nisam. Ovog puta sam preskocio one NET Framework osim ove verzije 1.1. U vezi Mozile 2.0.0.6 i dalje nemam ono opcije kaj si napisao Olymp, imam samo load. Ali nije ni vazno. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|