|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
HELP ME imam problem Hamachi
Evo ovakva je situacija ja i my frend smo pokušavali osposobiti Hamachi na mom kompu i nikako da uspijemo dok je on sa svojim drugim frendom bezproblema uspio ući njemu u komp, pingati i obrnuto, no dok ja i my friend nikako nemožemo jedan drugoga pingati niti ja i niti njegov frend nemožemo pingati niti ući u komp jedan drugomu, tj. u Sharing disk. ![]() Please HLEP ME !!! EDIT: I još jedan problem je uz vezi toga svaki put kad pokrećem himačija pukne mi internet veza pa moram na novo konektirati i tada se pokrene himači no nemogu nikog pingati niti me može bilo tko drugi me pingati. ![]() Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 21.07.2007. u 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
pogledaj jeli firewall dozvoljava spajanje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 22.07.2007. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
evo da ti puno ne pisen,ode ti je sve lipo objasnjeno kako se mos rucno spojit http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2064
![]() |
#5 |
Premium
|
Nemam pojma zakaj na XP neće raditi, dok na VISTI bez problema radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|