|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
802.11 g problem
Kupio sam novi lap toshiba satellite a135 sa kojim se bezuspješno pokušavam spojiti na kućni Wlan. Naime, na njemu je transmision mode uključen 802.11b, a nemogu ga isključiti. Doma imam desktop pc, te jos jedan laptop koji su na AP spojeni normalno, te normalno funkcioniraju sa trans.modom 802.11g. Toshiba koristi vistu, desk i 2.lap xp sp2. Sada sam prebacio trans.mode na 802.11b na svim računalima, sve normalno radi, ali toshiba ni cuti. Sva 3 kompa imaju naštelane IP 192........2, 3, 4 Dali je netko imao sličnih problema, ili iskustva, pa da mi može dat konkretne prijedloge za spojiti ovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
..ja bi maknuo vistu..no opet..to sam ja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
mozda nisu kompatibilni chipseti medjusobno pa zato ne suradjuju... mada ja mislim da je mozda problem u driverima na laptopu... EDIT: mora to sve radit na g standardu: Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da se slucajno ne pokusavas spojit sa softom od Windowsa? Neki dan dok nisam instalirao na jedan Asus neki hebeni njegow wireless assistant nije isla konekcija. Isto je Atheros bio u pitanju. Vidi dali Toshiba ima neki wizzard ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ima toshiba wizard, instaliran je, al svejedno, neide |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ni nakon instalacije bluetooth drivera ne radi ![]() Nemam pojma što dalje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Danas sam odlučio: s***at sve ili da proradi, ušo u postavke rutera, počeo petljati, promjenem Ip range od: 192.168.2.100 do 192.168.2.200 na 192.168.2.2 do 192.168.2.100 te promjenem sa 802.11b na 802.11(b+g), te mislim od ovog nema ništa, već krenuo tražit po netu neku wifi karticu za lap, kad gledam u uglu monitora, "new connection availabile", spojm se ja, a cigan radi!!! Rješen problem, neznam jel zbog rangea ili zbog standarda, al radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
"i slijepa kokoš zrno nađe/nabode" = nije zlonamjerno ![]() važno da je proradilo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|