|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Pomoc za overclock athlona x2
Imam procesor AMD Athlon 64 4600+,koji bi trebao radit na 2400 MHz default,ali meni je postavljen na 2000 MHz,i sve preko toga mi gasi komp.dakle ne mogu ga ni overclockat.imam napajanje A-open 400W,grafu 8800GTX,hard od 320 GB,2 GB DD2 800MHz.u hgspotu kazu da je napajanje dovoljno za to. Sta kazu internetski drugovi??u cemu je stvar?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mislim da ovo ide pod hardverski ili OC.. btw, probaj staviti novi bios od maticne, probati tako - Kako flashatio BIOS na matičnoj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
mislim da ti napajanje nije dovoljno jako
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() hm ovo napajanje koje imas mislim da ti vuče i zadnji w iz njega ipak je tu 8800gtx onda hardovi przilice, nisi napiso al sigurno imas uzmi ti napajanje neces pogrijesiti. e da ak još to misliš clocat zaboravi da mozeš sa tim napajanjem nesto. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da napisem za kolegu, 3d mark score se popravio odkad je u hgspotu dobio zamjensku grafu, sa starom nesto nije bilo u redu. S novom grafom je zadovoljan i vozi 3d mak score cak i nesto vise nego na bugovom u nekim testovima. Proc smo clockali na 2.7v stabilno (sinhorono s memorijom) grafa radi na 650mhz jezgra (pisem iz pamcenja, nemam trenutno grafu pred sobom) a memorija na 950mhz (tako riva tuner ispisuje) stabilno vrti 3d mark i ne pokazuje probleme, sad me pak cudi sto napajanje jos uvijek vozi kak spada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
to je nevjerojatno! ljudi kupe "mrcine" od komponenti,i onda si ostave staro napajanje da pogoni takvu konfu! dabo-ajd probaj sa drugim napajanjem,resetiraj bios od matične,pa nam onda javi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ha neznam, danas smo digli jos malo proc i stigli do skoro 10 somova (negdje oko 9 tisuca je bio) u 3d mark 06, jedino kada proc dignemo na 2.7Ghz onda zna brejkati Colin-DiRT, ako je na 2.6Ghz onda je sve ok, napajanje znaci daje fakat sve od sebe? inace, da napomenem - odkad je tu zamjenska grafa nema problema sa 3d markom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |