|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Cudan problem
Imam cudan problem s kompom. Kada pokrenem Corel Photo paint 10 i izaberem opciju New image izbaci me u win s porukom Error signiture: AppName: photopnt.exe AppVer: 10.410.0.0 ModName: msvcrt.dll ModVer: 7.0.2600.0 Offset: 0003b139 The instruction at "0x00000002" referenced memory at 0x00000002. The memory could not be read Takoder javljaju mi se slicni problemi s igrama: Championship Manager mi nezeli startat, Neverwinter nights startam i kad kliknem na load game usred loada restarta komp, druge igre takoder prekida na drugim mjestima dok neke kao Civilization rade normalno i mogu ih igrat cijeli dan. Kod Neverwinter nights-a izbacuje poruku: The exception Floating-point invalid operation 0xc0000090 accured in application at locatio 0x00gad3a4 a kad restarta komp izbaci poruku: The windows has recovered from a serious error. error details: C:\Windows\Minidump\Mini 011504-03.dmp C:\DOUME~1\User\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml Probao sam sljedece: -Formatirao disk i sve nanovo instalirao, skinuo nove drivere za maticnu,graficku,novi directx... -Probao sam s frendovom grafickom da otklonim sumnju da je problem u mojoj no ne pomaze. -Zamjenio sam memoriju s frendovom i razmjestao je po utorima da otklonim i tu mogucnost. Nista novo nisam instalirao, a hardware nisam mjenjao vec 5 mjeseci. Tako da se ovaj problem pojavio niotkud prije tjedan dana kad sam upalio komp?!?Drugdje nisam primjetio probleme (internet,Winamp,Media player... rade normalno). Moja konfiguracija je: AMD Athlon XP 2600+ 2x 256 Mb RAM (333Mhz) MSI VIA KT333 (KT3 Ultra 2 series) MS-6380E ATX Mainboard NVIDIA GeForce 4 Titanium 4600 (Gainward) Western Digital HDD 80Gb (8Mb) Windows XP Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Temperatura proca, grafičke ili driveri. To bi moglo, između ostalog biti problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Provjeri sa MemTestom memoriju (imaš ga mislim skinuti na stranicama PCE) i da li si možda stavljao prije i na novoj instalaciji VIA 4in1 4.50 ili 4.51 (oba nevaljaju) ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Da imam Via 4in1 1.51. Sad sam probao staviti 4.43 al mi pri kraju instalacije izbaci poruku da nema nekog file-a win32 il tako nesto i da ga potrazim na hardu i rucno prebacim?!? Instalirao sam i nove detonator drivere za graficku i kod njih mi pri kraju instalacije izbaci neku poruku tipa unknown language found. Do you want to replace it with this(Danish)?!? Tako nekako. Sad vise neznam jel uspio uopce instalirat te drivere il nije. Mislim da je jer me nije izbacilo nakon tih poruka vec je doslo do 100% i trazilo da restartam komp. Ali nakon restarta problem je ostao. Sta se tice pregrijavanja temperatura procesora mi je 50C a case-a 45C (po MBM 5). Malo me zabrinjava buka koju proizvodi titanov hladnjak na procesoru jer je uzasna no to traje vec 5. mjeseci(dakle i kad nisam imao nikakvih problema) od kad sam ga kupio s procesorom. Takoder u Device manageru mi je usklicnik kod nVidia WDM Video Capture (universal) no to je tu takoder vec dugo i nemogu naci nijedne drivere koji bi to ispravili (ni orginal koje sam dobio s grafickom ni Detonator). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|