|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem s Zone Alarm instalacijom
Ovak imam mali problemčić koji me jako nervira naime nermem instalirat Zone Alarm, savki put mi veli :"Installer could not shut down TrueVector sistem ili application, pelase use system manager to shut down TrueVector. Installer will now quit" E pa kaj da napravim da uklonim taj TrueVector, kojij e to bog uopće? Nije bitno koja je verzija ZoneAlarma to javi svaki i to na 22% installera.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Imaš već neku verziju Zone ali uninstall nije baš prošao. True Vector ti daje da može raditi kao service. Morati ćeš kopati po registryu da prethodnoga ubiješ do kraja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Drugi problem mi je s IE, naime uspjevam polsat jedan odgovor i otvorit dvijr stranice ili linka max i nakon toga dobijem obavijest The site cannot be displayed.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
pizdun neš zajebava,to je onaj s najnovijeg baga, mislim da je 2.6... iako mi je neš najgore mijenjat navike(bilo dobre ili loše) moram si naći novog zida... imate šta za preporučit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
Ma meni je to skinut s neta kao upgrade s PC Chipovog CD-a, Fully licnesed! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Možda i imaš kakav virus. Mogu se sjetiti da je neki tako djelovao. Ubije firewalle i antiviruse. Između ostalih je i bugbear ali ih ima još.
![]() |
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja imam 4.5.538 . Radi ko sretan Ovo mi je prvi put da sam uspio instalirat ZA a da mi nije nakon 3 dana blokirao vezu ![]() Naravno registriran je ![]()
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Isusek ! Truevector je kompanija koja je izdala Z.A. imam ga i ja i radi super.Samo kaj ga nisam skinul u časopisu nego direktno s njihove stranice.Skini si punu verziju,besplatna je.I imaš tam upozorenje da se firewall Z.A. zna poklati s firewallom nekih antivirusnih programa.I na stranici ti je njihov popis.Daj probaj isključiti firewall antivirusnog programa kojeg imaš,pa instaliraj Z.A. pa opet vrati antivirusni firewall.Ak nebuš mogel najti ZA bum ti ga ja poslal na e-mail.Nije veliki za skidanje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|