|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
UICE
Radili smo u skoli kontroler racunala preko daljinskog, te smo koristili program UICE. Stvar je u tome sto taj program nije besplatan, te bi trebao ako netko zna zamjenu za taj program, a da se ne placa. Hvala.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Girder.... lakše se "plati" nego UICE ![]() Moraš i IgorPlug skinuti za taj svoj kontroler ak je to onaj koji mislim da je.... I pazi na DSR i DCD pin... Moraš to podesiti u Girderu....
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ovo sam ja radio dok sam bio manji.. radi provjereno sa UICE-om. ovdje je originalna shema: ![]() ovdje je moja, preradjena shema tako da bi se mogla napraviti na gotovoj pločici sa linijama, tako da nije potrebno raditi vodove, vec samo zalemiti dijelove. ![]() ovo radi sa svim daljinskim upravljacima koje sam probao. btw sve ove djelove mozete kupiti u chipoteci i ne kostaju vise od 2-3kn (osim mozda prijemnika i plocice). u UICE-u ako se dobro sjecam ovo je bilo LIRC Basic Device. Spaja se na COM port (edited.. greska). Zadnje izmijenjeno od: Dule. 25.06.2007. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, i ponovo govorim, kao što sam već govorio prije u nekoj temi... Ti uređaji NE rade na novijim matičnim pločama.... I ja sam se prije bavio kojekakvim lemljenjima i sl. glupostima, dok nisam skupio pare i kupio ovo.... (treba mi stići kroz para dana) ![]() http://www.textorm.com/images/produi...loris_noir.jpg
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Radi i sa girderom i sa uice-om, radi i na Visti...
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
I ja bi rekao da to radi na svim plocama, ne vidim razloga zasto nebi, nisu se u međuvremenu portovi promjenili :P meni je radilo na nekoj ECS nforce2 maticnoj (socket A).. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|