|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() vec sam se dosta puta spajao i imao prije 2 kompa u lanu doma i sve, i prije par dana sam formatirao hard, instalirao windowse, i idem ponovo postavit lan, i prepoznaju se kompovi i sve, ali kad pokusam uc u neki sherani folder sa drugog kompa, pise da je acces denied, i da trazim admina da odobri pristup. to mi se nije jos nikad dogadjalo, pa nemam pojma sta da radim ![]() nije do firewalla, jer sam probao i sa pogasenim firewallovima, i svejedno ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
jel koristis simple file sharing?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
valjda, odem na propertis, i stavim da mi shera na networku file poruka je ova: http://i93.photobucket.com/albums/l64/shobru/poruka.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
windiwsi xp na oba kompa, jedan je bez servise packova, drugi ima sp1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ovo je sa mog kompa: http://i93.photobucket.com/albums/l64/shobru/s1.jpg ovo je sa drugog kompa http://i93.photobucket.com/albums/l64/shobru/s2.jpg al cudno mi je jer sam vec bio sredio, nes sam prckao, i radilo je jucer, i danas upalim komp i ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
di se to i kako ukljucuje i iskljucuje ![]() ![]() vjerojatno je onako kako je po defaultu postavljeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
To ti je u sistemskim servisima. U Run upišeš Services.msc. Jel ti na oba kompa uključen Simple File Sharing i dal su u istoj Workgroup-i? Stavi im statičke IP adrese. Na kraju probaj instalirat ove pakete: http://support.microsoft.com/?kbid=842773 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pise mi jedino simple tcp/ip services da je started, valjda si na to mislio. na drugom kompu nema niceg niti slicnog tome, al sam poukljucivao skoro sve sta mislim da bi moglo po opisu pomoc, vezano za network da, u istoj su work grupi, i imaju staticke ipove, prepoznaju se, ali nemogu uc u sherane fileove ne drugom kompu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
networking wannabe guru
|
probaj pingat međusobno ako ne prolazi, provjeri da li ti je netBIOS ukljucen
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
netbios ukljucen, i na pingu ga pronadje, al i dalje javlja da nemam acces to that netwark recource ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
cini se da sam rijesio problem,malo sam prckao okolo i instalirao sam ono sa linka od wexa i sad radi ![]() hvala svima na pomoci, valjda ce nastaviti raditi normalno sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
networking wannabe guru
|
ajde, svaka čast uživaj ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Nema na čemu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|