|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozdrav i pitanje oko prodaje DVI-D DVI-A...
Posto zadnjioh tjedana intenzivno kopam po forumu da koliko toliko pohvatam nove tehnologije jer sam se pogubio u zadnje vrijeme a nisam nasao nikakav thread "novi clanovi" pozdravljam vas sve ovim putem ![]() A sad pitanje, posto nisam htio staviti thread pod prodaja jer je malo specifican, da ne dobim po lampi od admina isti cas, jel ima itko ideju gdje bi covjek mogao prodati sljedece: VGA – DVI-A 1.8m cca 25 kom DVI-D – DVI-D 2.0m cca 165 kom kablovi su svi zapakirani osim njih cca 10 koji nisu u vrecici ali nisu ni koristeni... audio kabel 1.8m cca 120 kom (rozi za mikrofon) prodavao bi ja to i na komad ali to bi muka bila ![]() sljedeca opcija je da prodam sto se da a ostalo dam ciganima za bakar ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tihy. 19.06.2007. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Wow, bome je posebno ovo... Inace, mislim da bi se moglo na trznicu prebacit ako ces mislit prodavat pojedinacno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
pa prodavao bi ja ali tko ce prodati toliku kolicinu po 1 ili 2 komada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
e avo skupilo se viska, ne nisu ukradeni ak si to mislio ![]() pitao sam u linksu, oni nece/nemogu a u hgsrotu mi se nisu udostojali ni odgovoriti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|