|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
USB problem....
Imam problem sa modemom i usb-om. Imam K300i,kupio sam akbel i sve spojio na komp. Kada pokrenem software od sony ericssona,utaknem to sve u usb sve uredno radi ali samo dvije tri minute i nakon toga mi ja vi diskonekt,kada ga opet ustekam opet isto radi i diskonekt nakon par minuta. Probao sam na poslu to sve instalirati i sve radi uredno... na usb imam spojenu tipkovnicu i misa,probao sam i bez njih,ista prica...ima netko prijedlog kakav? jedino nisam jos probao u safe modu,to cu danas....probao sam seliti po svim USBovima... thanx!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Staviti nove drivere od chipseta? btw, imaš li XP SP2?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikako nemoj sad instalirati SP2 jer si možeš natovariti još više problema osim tog jednog... Kako ti u BIOS-u stoji USB Legacy Support? Ako je Disable(d), stavi Enable(d) i obratno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma mislio sam formatirati disk pa staviti SP2,ali cu prvo probati prijedloge koje vi kazete ako nejde cu formtatiirati... hvala probati cu kada budem kuci... ima jos koju ideju?
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda alternativni software za moby - pc? floAt's Mobile Agent |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
mislim da nije problem u tome kada na drugom racunali radi. Ma formatirati cu i radi drugih stvari....npr.nece mi instalirati nikako graficku karticu. Koje god drivere stavim nece probao sam svasta...jednostavno kada puknem drivere,resetiram komp i akda ude u win kaze da driveri nisu dobro instalirani i da nece dignuti control center,probao sam i bez control centra ali nece. Prije je bilo dobro instalirano donekle ok,tocnije u device manager mi nije bila pod display adapter nego pod unkwnow hardware pa sam htjeo to promjeniti...
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
Instalirao sam WIN XP SP2 i opet isti problem sa mobitelom. Kartica je sada ok i prepoznana je normalno...ima li tko kakvu ideju jos? ima li nekakav usb update nekakva zakrpa ili nesto slicno? probao sa m i na drugom kompu koji je imao iste te win SP1,koje sam prije imao i tamo isto nije radilo tako da mislim da je problem negdje u windovsima,a na mom kompu i firmi radi samo ne znam koja je tamo verzija XPa...
![]() |
#10 |
Tlacitelj i neznalica
|
Probao sam instalirati Win XP SP1 pa SP2 pa SP3 i na svima trima isti rpoblem. Radi pa prestane raditi ocito nije problem u Windovsima,sto vi mislite.... kakva je situacija sa USB-Blutooth adapterima jel to radi normalno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Radi, ali isto tako treba paziti koji BT adapter uzeti. Neki rade samo s Windows XP SP2 driverima, neki samo s BlueSoleilom, a neki samo s Widcommovim driverima. Iako moj stick radi sa sve tri vrste drivera, Widcommovi su mi najbolji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tlacitelj i neznalica
|
pa valjda cu dobiti drivere s njime....
|
|
Oglas