|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
koliki bi najveći oc c2d 4300 mogao napraviti?
Zanima me koji bi maximum mogao izvući sa ovim kompom iz siga? onako otprilike i realno. Nisam neki oc-er pa me zanima, jučer sam malo prčkao po biosu i navukao proc na 3.06 ghz.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
evo samo sekundu da nadjem kristalnu kuglu....... Ah evo je da vidimo sto kaze a da evo za wlcasemodding-a njegov proc ide do 6ghz bez treptaja okom.... E sada kada se spustimo u realnost jednu stvar moras znati nitko ti nemoze reci koliki ti maximum mos izvuci iz svoga proca, jer nebi vjerovao al to nitko nemoze znati dok neproba. Neka sredina je oko 3.4ghz za 4300.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Koliko?! Digni malo voltažu, ovisno o hladnjaku, istestiraj sa SP2004, upotrihebi malo tražilicu na forumu i budeš znao. 3.2 sigurno ide, na kojim postavkama ti radi na 3.06, dajte malo detalja!
![]() |
#4 |
Premium
|
ne znam točno koje su postavke bile jer sam ga sad vratio na normalu, to sam dobio slučajno jer ne znam ni koje točno postavke trebam mijenjati pošto nikad do sada nisam oc-irao a strah me pokušavati napamet da ne sj*** nešto. Dakle do nekih 3.4 ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
swe to super divno krasno al zar ima potrebe klokat ak nisi neki napredni user ![]() razmisli malo ak briješ na igre swe ti ovisi o gafulji a i memi preopruka da ubodeš još jedan keks meme ak mozeš i još neš ak bas očeš ocat nikako sa box coolerom uzmi nekog zalmana ili frezzera sam zalman je skuplji ali i bolje hladi IMHO pozzz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pa niti nemam box cooler, imam freezer 7 pro. Pa zanima me OC čisto onako iz znatiželje, trenutno nemam neku potrebu za time. A glede meme, čim dobijem neke novce idem po još jedan keks.. p.s. nisam gamer, da se skužiti po grafulji |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
a onda stavi fbs na 333 memu na multip 2.0 ali latencije na 55515 to ti je ravno 3.0 uz ato volt. mod, više ti netreba nakon tog odvrti orthos i onaj sa a,,,, test barem 12 sati i par puta oba 3d marka tek onda mos rec da ti stabilno o ovom slučaju 3.0 ![]() pogle moj topic pa če ti swe bit jasno ja si čekam frezzera pa bum opet oc-al ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
kolko bi max mogo ic...pa world record je 4.6ghz ako se ne varam kolko bi tebi realno mogo ic...2.7-3.0ghz na stock voltazi, 3.2-3.4ghz na nekoj pristojnoj voltazi, do 3.6ghz ako ga raspalis osim ako ne dobis neki uber primjerak pa srusis WR ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|