|
![]() |
#1 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
usb portovi problem
normalno koristio komp, i odjednom mi više usbi ne žele raditi ne prima usb stik, miša, tipkovnicu, morao sam staviti starog miša i tipkovnicu da bih ovo mogao napisati scrshot: ![]() prije nego se pojavio problem, sam čistio komp. micao razne programe koje je brat stavio, registry mechanicom čistio komp, ccleaner isto. i najednom opa... probao sam staviti via 4in1, i usb drivere, izbrisati ove, update driver, sve, ali ništa. e, lud sam. ne znam što da radim, a reinstalacja windowsa ne dolazi u obzir, nemam vremena za to pliz pomoć jer u 6 mi kreće bus za ri, a do onda treba sredit ovaj fakin komp :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da si ga predobro očistio. Probaj System Restore. Ako to ne uspije, ne gine ti reinstalacija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da ce ti reinstalacija trebat. Koliko znam,driveri od vie nece pomoc,jer kad instaliras windowse ,win ti automatski prepoznaju usb portove,bez via 4in1 drivera. probaj system restore,ili napravi repair windows-a sa cd-om iako ne preporucujem repair jer zna PC stekati nakon toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ma napravit će frend sutra frišku instalaciju thx dečki |
![]() |
![]() |
|
|