|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Pozdrav svima! Imam jedan veliki problem koji je nastao potpuno bez razloga, jednostavno mi nije jasno zasto se to desilo. Danas popodne sam ugasio komp, kao i inace, baz ikakvih problema i poteskoca. Otisao na fax i sada kad sam se vratio ne mogu vise upaliti komp. Komp se upali ali na monitoru nema nikakvog signala. Prvo sto sam primejtio je da mi vent od grafice vrti stlno na 100%, dok je prije smo pri paljenju 2 sekunda vrtio na 100% i onda se spustio na normalnih 30%. Radi se o grafičkoj gecube x1900gt. Provjerio sam rame i oni rade ok. hdd-ovi također. Pokušao sam staviti drugu grafu (7600gs) i s njom je bio isto takav problem, pa sam onda pomislio da se mozda radi o problemu sa utorom za graficu. Sada sam upalio komp sa S3 grafickom, starom 12 godina, koja je spojena na obican pci utor. S njom radi sve ok, osim sto koristim 8bitne boje i rezu 800x600 jer vise ne podržava ![]() Matična koju korisitim je ova iz siga. Hvala vam unaprijed na pomoći, svaki komentar je dobrodošao. ![]() I da, samo da napomenem da nikada nista nije bilo clockano tako da je ta mogućnost iskljucena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa ka je problem isti s dve grafičke, mislim da ipak onda nie do nje.Prije bi reko da je do ploče...Kaj ja znam, možda se nešt u biosu zeznulo i sad ti se nemre bootat...Izvadi bateriju, i vrati natrag, pa možda pomogne! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pokušao sam u nista ne pomaže. Sada sam sa ovom starom grafom od 1 mb usao u bios i restirao postavke, iako su vec bila resetirane ako sam izvadio bateriju, i nista ne pomaze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ništa, meni se čini da ćeš se polako morat počet pozdravljat s pločom ako želiš da ti x1900GT ubuduće mogla radit na tvom kompu... Štoviše, probaj u biosu igrat se s apperature size-om iako po mojoj procjeni više nema spasa.
![]() |
#5 |
Premium
|
Toga sam se i bojao. Ali nije mi jasno kako se to mozda desiti iz čistoga mira. Normalno ugašen komp i izgleda da više nikad neće biti normalno upaljen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo danas ujutro sam ga upalio normalno, kao da sinoć ništa nije ni bilo... Jedino što primjećujem da se malo previše grije, 67 u idle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ipak nije kao da sinoć ništa nije bilo. Grije mi se jako, 67 u idle, i nakon nekog vremena jednostavno se ugasi monitor. U čemu je problem, u grafičkoj ili u matičnoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
I ja mislim da je utor na matičnoj. Danas idem u ve-mil jer tamo imam garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Odnio sam maticnu na garanciju i kazu da je kod njih sve u redu. Dosao sam kuci, probao..i meni opet ne radi!!?!?!?!? Probao sam drugo napajanje, isto tako ne radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|