|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
USB Memory Stick - Problem
Pozdrav! Kupio sam SuperTalentFlash Usb Stick 2.0 od 128MB i on radi OK na racunalu na kojemu imam windowse XP. Ali taj isti USB Stick ne radi na laptopu na kojemu imam windowse 98 S.E. Laptop je relativno star tako da ne dolazi u obzir stavljati niti jedan noviji OS od win98. Skinuo sam neke drivere sa njihovih stranica ali ne rade. Da li netko mozda zna kako bih mogao osposobiti taj USB Stick na laptopu pod windowsima 98 S.E.? Da li mozda netko ima drivere za njega? Bilo kakav dobar savjet? Sve je dobrodoslo. Hvala svima unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Definitivno moraš instalirati odgovarajuče drivere za njega, jer pod 98 ne radi bez njih. E sad koji su to "pravi" napamet neznam...Jednostavno probaj sve pa vidi. Prvo se pobrini da ti je USB pravilno instaliran na 98, a onda driveri za stick i to bi trebalo raditi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Moraš osim USB root hub instalirati i Mass storage, a ako ti i nakon toga neće da proradi, idi u Disk drives i instaliraj ga kao hard disk. Mene isto zajebavao na jednom kompu i ovako je proradilo. 2.0 ga malo zeza.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
I ja imam jedan od 128 mb, ali je winfast. U 98 definitivno moraš staviti drivere (kaj nisi dobio cd uz njega). Budem pogledao dok dojdem doma koliki je, pa ti eventualno mogu poslati meilom (neznam dali bude pasao). (ako se nisi snašao do sada). bokac |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|