Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.04.2007., 19:29   #1
Nakitu
Premium

Datum registracije: Aug 2006
M-computers

Dali je itko kupavo kod njih i kakvi su utisci? Hvala unaprijed.
Staro 18.04.2007., 01:36   #2
gog
Premium
Moj komp

gog's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja nemam neka pozitivna, doduše bilo je to davno, prije 7 godina. Kupljeno računalo je došlo u kućištu koje je bilo malo ogrebeno, a i bila je dosta loše kvalitete (buka je bila dosta velika). Kada sam se vratio i zatražio da mi zamijene dotično ogrebano kućište za drugo, skuplje, Majstorović (otud jelte M-computers) me otpilio jer je lik bacio one male brackete svugje gdje je došla kartica (grafička, zvučna, tv/fm, i dodatni bracket za usb-ove) pa da ga neće imati kome prodati. WTF, kome imaš prodavati zgrebano kućište, tko ti je kriv kaj si to bacio (ja sam komp kupio u dijelovima, uključujući i te male limiće)?!?!

Na kraju sam naručio drugo kućište, platio ga, uzeo staro koje sam poklonio frendu, a tip mi je još zaračunao 100kn za to što je preselio stvari iz jednog u drugo računalo, a ja budala platio, još nisam ni račun dobio.

Uglavnom, ne bih od njega kupio više ništa, takvi ljudi su trebali odavno ostati bez posla.
gog je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.04.2007., 08:26   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Hm, ne bih se složio s tobom. Radio sam s njima davno oko par godina i moram priznati da nisam imao nikakvih problema s njima (njim, jer je jedan). Imao par reklamacija i sve prošlo sasvim OK, tako da...Doduše, on se više orijentirao na neke druge korisnike tako da vjerujem da je moguće da te otpilao ali...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2007., 12:14   #4
gog
Premium
Moj komp

gog's Avatar

Ne možeš se ne složiti sa mnom jer je to bilo točno onako kako sam i napisao, možeš samo imati drukčija iskustva

A to da se orijentirao na druge korisnike (koje? velike?) mi baš i ne drži vodu, jer da je tako ne bi se oglašavao na usenetu..
Staro 18.04.2007., 14:15   #5
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ma dobro, znaš na što mislim...no, svejedno to nije klasičan dućan, a uz sve ove današnje shopove, bez obzira valja li ovaj ili ne - ima se izbora.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2007., 19:09   #6
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor gog Pregled postova
A to da se orijentirao na druge korisnike (koje? velike?) mi baš i ne drži vodu, jer da je tako ne bi se oglašavao na usenetu..
tip ima cudnu politiku, ja sam kod njega uzeo prije par godina laptop za nekih 18000 kuna bez problema, a kad sam par dana nakon toga htio kupiti misa rekao je da prodaje samo na veliko
Staro 19.04.2007., 19:28   #7
Nakitu
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Da pa pise na situ samo iznad 1000 kn se moze kupiti.
Staro 19.04.2007., 20:04   #8
gog
Premium
Moj komp

gog's Avatar

Ja sam kupovao kompu za >15 000 kuna, i malo me naživcirala čitava priča, još mi je na kraju i naplatio 100kn što je prebacivao komponente u novo (skuplje) kućište. Tako da sam izgubio vrijeme, potrošio novce na novo kućište a ostalo mi je izgrebano i još sam izgubio 100kn, al sam glup bio
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno