|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
M-computers
Dali je itko kupavo kod njih i kakvi su utisci? Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja nemam neka pozitivna, doduše bilo je to davno, prije 7 godina. Kupljeno računalo je došlo u kućištu koje je bilo malo ogrebeno, a i bila je dosta loše kvalitete (buka je bila dosta velika). Kada sam se vratio i zatražio da mi zamijene dotično ogrebano kućište za drugo, skuplje, Majstorović (otud jelte M-computers) me otpilio jer je lik bacio one male brackete svugje gdje je došla kartica (grafička, zvučna, tv/fm, i dodatni bracket za usb-ove) pa da ga neće imati kome prodati. WTF, kome imaš prodavati zgrebano kućište, tko ti je kriv kaj si to bacio (ja sam komp kupio u dijelovima, uključujući i te male limiće)?!?! Na kraju sam naručio drugo kućište, platio ga, uzeo staro koje sam poklonio frendu, a tip mi je još zaračunao 100kn za to što je preselio stvari iz jednog u drugo računalo, a ja budala platio, još nisam ni račun dobio. Uglavnom, ne bih od njega kupio više ništa, takvi ljudi su trebali odavno ostati bez posla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm, ne bih se složio s tobom. Radio sam s njima davno oko par godina i moram priznati da nisam imao nikakvih problema s njima (njim, jer je jedan). Imao par reklamacija i sve prošlo sasvim OK, tako da...Doduše, on se više orijentirao na neke druge korisnike tako da vjerujem da je moguće da te otpilao ali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ne možeš se ne složiti sa mnom jer je to bilo točno onako kako sam i napisao, možeš samo imati drukčija iskustva ![]() A to da se orijentirao na druge korisnike (koje? velike?) mi baš i ne drži vodu, jer da je tako ne bi se oglašavao na usenetu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Da pa pise na situ samo iznad 1000 kn se moze kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja sam kupovao kompu za >15 000 kuna, i malo me naživcirala čitava priča, još mi je na kraju i naplatio 100kn što je prebacivao komponente u novo (skuplje) kućište. Tako da sam izgubio vrijeme, potrošio novce na novo kućište a ostalo mi je izgrebano i još sam izgubio 100kn, al sam glup bio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|