|
![]() |
#2 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Da li smiješ? Odgovor je smiješ, jer ti nitko ne brani ako nije ilegalno, no to NIKAKO nije dobro. Obavezno samo jedan firewall i jedan antivirus. U suprotnom je vrlo vjerojatno (gotovo sigurno 100%) da će jedan drugome samo smetati i da će kobinacija biti puno lošija od normalne situacije kada imaš jedan firewall i jedan antivirus. Doduše, ima kombinacija kada je moguće spojiti dva antivirusa, ali to onda u biti nisu cjeloviti antivirusi već jedan mora biti neki usko specijalizirani i nenamtljivi antivirus koji ne smeta onom drugom klasičnom antivirusu koji skenira sve. P.S. Nemoj zaboraviti anti spyware
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
yep niej baš najbolja solucija jerbo bi se počeli klati međusobno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
kad već pričate o firewall-u htio bi pohvaliti odličan i besplatan comodo personal firewall. stvarno sjajan program. u kombinaciji sa nod32 i ad-aware pro komp je zaštičen kao medvjed. naravno uz neizbježne spybot i spyware blaster.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
E 'vako, pazite sad. Na kompu imam 3 (da, tri!) AV programa. PC-Cillin 2007, AVG Free te Antivir. No, nijedan se ne starta sa Windozama, dakle nema rezidentne zastite, koju mrzim. ![]() Firewall je ZA, dodatno imam i AdAware. I naravno da se ne moze imat dva ili vise AV programa niti firewall-a istovremeno. Tukli bi se garantirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
to te ja pitam
|
Citiraj:
Citiraj:
Moja preporuka je bila u stilu: pali, vozi i nema da bude problema...idemo na sigurno i jednostavno za svakog korisnika. ![]()
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
moja preporuka je nod32 za antivirus.. ako ni to nije dovoljno, imate par online scannera koji funkcioniraju kao pravi AV, tako da ne morate imati instalirane AV jer neki AV iako nisu ukljuceni svejedno imaju service koji radi u task manageru i opet mogu smetati. primjerice dobri online scanneri su Bitdefender online scan (koji ima predobre definicije), kaspersky online scanner, f-secure online scanner itd. samo ih pokrenete u IE i odskenirate. Iako otkad sam stavio nod32 niti jedan od njih vise nista ne nalazi vec pola godine, stoga ih vise ne koristim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
beroland-koje ti antiviruse i firewall preporučuješ.šta misliš o kombinaciji avg free i zone alarm pro-ovo ti govorim sto je u mene trenutno instalirano.ako ima neko bolju soluciju (bolju zastitu za moj kompjuter) nek mi javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
to te ja pitam
|
Comodo Firewall Pro 2.4 freeware
Citiraj:
Antivirus: avast (Home verzija koja je free je odlična, a Pro verzija koja je komercijalna je još bolja ali nije potrebna ako ne tražiš neke velike custom mogućnosti sitnog podešavanja) Firewall: Moja preporuka je ZoneAlarm Pro (free verzija mi nije baš nešto) ili Comodo Firewall Pro. Što se tiče preporuka, baci malo oko na ovaj(firewall) i na ovaj(antivirus) thread gdje je dosta iskusnih PCE-ovaca dalo svoje vrlo mudre preporuke. Što se tiče tvog antivirusa avg free - ja ga nisam nikad koristio tako da ti ne mogu reći iz prve ruke, ali sam u više navrata čitao i čuo vrlo oprečne komentare, nekima je vrlo dobar, a neki ga dosta pljuju. Što se tiče tvog firewalla, to je i moj izbor za upotrebu na PC-u.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|