|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
saphirre 9100 igp ploča je prošla kroz moje ruke:)
Dakle ovako Saphirre 9100 igp ploča je prošla kroz moje ruke. Dakle jedna od prvih ploča zasnovanih na 9100 igp atijevom čipsetu za p4. Onak ploča je micro atx barem ova koju sam ja isprobao i košta nekaj ispod 500 kn, ima integranu grafiku na bazi 9200 ali ova varijanta ploče nema tv-out. Kolko sam vidio skuplja varijanta oko 700 kn ima mrežu, tv out i 5.1 zvuk Radi prilično dobro iako sam imao problema s ovom samsungovom memorijom ddr 400 na svemu ispod cas 3 Ipak za 500 kn dobiješ dual channel i integriranu grafu kaj je po meni ful povoljno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: saphirre 9100 igp ploča je prošla kroz moje ruke:)
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
E, da, što je bilo s tim majmunima iz Autronica na kraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
|
Re: Re: saphirre 9100 igp ploča je prošla kroz moje ruke:)
Citiraj:
![]() ma treba će proći još dosta vremena i par revizija tih ploča da to stvarno proradi kak spada. Čekam da vidim kak će izgledat ploče asusa, epoxa i sl bazirane na 9100 igp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
|
ma nista, lopovi... nisu niti budu vratili plocu. ma cigani i bijednici. bilo je jos afera s njima u medjuvremenu, no o tome nesmijem jer mi je receno u povjerenju. a ti pinsla, koja je tvoja veza s njima?
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 12.11.2003. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Zasto ima 9200 integriranu graf. ako se zove 9100... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Eh još da postoji neki jeftini a dobar P4 , to bi bio pun pogodak, AMD verzija čipseta/ploče bi bila puno bolje rješenje, ali šta je tu je.
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Frend je tam kupio komp za nekih 10000KN, P4 2,4 512RAma, Asus i875 itd, na koncu nije mogao instalirat XP na komp, greška s pločom. u Autronicu su potvrdili da je greška s pločom, ali mu je nisu htjeli zamijenit jer se ne zna kaj je on radio s tom pločom!Frend se jebao s njia dosta dugo čak je išao do šefa al nije došao do njega, onda mu je puko film otišao u Kvark kupio drugu ploču ovu je brijem si prodao i sad je sve OK!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Caught Somewhere In Time
|
a ti pinsla, koja je tvoja veza s njima? [/B][/QUOTE] kak to misliš koja je moja veza s njima?????? mislim veza mi je ama baš nikakva nit je ploča moja nit sam je ja nabavljao jedino sam došao u mogućnost da je malo isprobam kaj mi je bilo jako zanimljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Caught Somewhere In Time
|
Re: ...
Citiraj:
atijev čipset se zove 9100 igp a u sebi ima integriranu grafičku jezgru baziranu na 9200 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
mislim veza mi je ama baš nikakva nit je ploča moja nit sam je ja nabavljao jedino sam došao u mogućnost da je malo isprobam kaj mi je bilo jako zanimljivo [/B][/QUOTE] pa kak si se nasao u prilici da isprobas igp9100 plocu i to... nisam mislio da s njima radis... da sam tak mislio mislim da nebi bas pricao s tobom vise hehe
![]() |
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Znači da ja kojim slučajem imam nekakvu firmicu i da nekaj radim s autronicom ti samo zbog toga ne bi više pričao sa mnom??????????????????????????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma daj, pinsla, nemoj odmah sve ozbiljno shvaćat i smanji broj upitnika na kraju rečenice, jedan + smajli je čisto dosta. ![]() A što se tiče ozrena, brijem da će me zbanat sa foruma, jer ozbiljno razmišljam uzet hard u Autronicu. Ipak su za 80 kn jeftiniji od prvih do njih... (awaiting permanent ban and a smack in head) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Prodal si se za 80 Kn ![]() Pa u Gajevoj koštaju cca 100 Eura, nema niti pušenja za 80 Kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
No dobro-imao si tu ploču, nikaj ne pričaš o perfomansana i kvaliteti slike??? Osobno sam dosta skeptičan po pitanju takvih rješenja...a perfomanse me zanimaju zato jer su navodno cviknuli dva cjevovoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Kaj se tiče samih performansi ti tu očigledno misliš na performanse integrirane jezgre. Pa ovak na P 4 2.6 800 mhz odvrti oko 5500-6000 starih 3d markova, igre idu relativno dobro no to ionako nije zamišljeno kao rješenje za igre već prije svega za ured i tako. Kvaliteta slike je vrlo dobra iako nije naravno na razini kvalitetnijih agp kartica. Kad sam upiknuo 9700 stvari su naravno išle bolje no nekak mi memorijske performanse nisu na razini intelovih dual channel chipseta. Čital sam na inqureru da je izašao novi beta bajos za 9100 igp ploče i da su dosta popravili memorijske performanse. Mislim u svakom slučaju treba malo pričekat ploče asusa, epoxa i tako ali prvi dojam je bar meni jako povoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Ti se rekao: nisam mislio da s njima radis... da sam tak mislio mislim da nebi bas pricao s tobom vise hehe Kak sam trebao zaključit? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|