|
![]() |
#1 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Vista i USB Ram
Sorry ako je ovo pitanje već postavljeno ali nisam uspio naći ništa slično... daklem: - Računalo na kojem se navedeni OS vrti vidite u sigu, i svako malo iskusnije oko odmah će kao nedostatak za korištenje Viste, zamijetiti da imam (samo) 1GB RAM-a. Nakon toliko priče o novim feature-ima Viste pa i onog da ako pikneš usb-flash drive, da ga Vista vidi/koristi kao RAM, zanima me da li je itko isprobao tu foru... Mislim takav drive od 1 GB se kupi za cca 150-200 kn, a 1 GB DDR-a 400 je ~450-550kn... E sad... Ako je tko probao i ima iskustva za podijelit, bio bih mu/njoj jako zahvalan. ![]() EDIT: Vidim da sam se izblamirao, jer o USB ramu nema ni riječi, radi se ReadyBoost tehnologiji, koja pomaže za korištenje Viste na slabijim računalima... ![]() Uglavnom dolje ima linkića, a osobno ću isprobat kako radi večeras, pa javim... Microsoft Wiki Review
![]() Zadnje izmijenjeno od: Miratz. 28.03.2007. u 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
UPDATE: Pokušao sa MicroSD karticom od 1GB, na nekom lejmerskom čitaču i ReadyBoost analiza ju je otpilila uz poruku da nije dovoljno brza... hehe... nekad nađem neku bolju memoriju pa se javim. stay high n' lay low... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|