|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
test s latencijama
Evo napravio sam jedan mali testić sa latencijama memorija. postavke su kao i u sigu (osim naravno memorije cije su latencije promjenjive jer nju se testira). Divider mi je na DDR400 jer on na mojoj maticnoj daje omjer 1:1 FSB i memorije... neznam kako je na drugim maticnim plocama al kod ove moje za izbor imam DDR400 ,DDR533, DDR667, DDR800. dakle fsb je 325, sempron na 2600 (8x325). za koji dan kad kupim novu memoriju bum ovdje ubacio i sa malo vecim divideru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidi zapisivanje je isto na 1T kao i na 2T, čudno... Dobro super Pi je očekivano bolji, sekunda i pol pa realno recimo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da mene je isto zapisivanje zacudilo... na svim latencijama skoro isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Možda da si odvrtio još memory test u lažljivoj Sandri ili PCMarku onda bi se više znalo i naravno Benchmark u WinRARu je dobar mjeritelj brzine memorije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma nisam imao bas vremena, ali kroz koji dan namjeravam svakako napravit malo veci test.... ovisno o tome dal bum kupio novu memoriju, jer najvise me zanima razlika izmedu dividera sa istim latencijama i istim FSB-om |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja bih prije rekao otprilike pola sekunde između 1T i 2T... bar tako ove brojke govore? Možda si mislio na ukupnu razliku najlošijih i najboljih postavki? ![]()
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 21.03.2007. u 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
*cut*
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 21.03.2007. u 22:57. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ninja WarChief!
Datum registracije: Mar 2007
|
nazalost oduzili su mi se problemi s komitabilnoscu ploce i memorija (da vise ih je bilo na probi...) tako da nista od opsirnijeg testa u sljedecih tjedan dana... Ploča je na reklamaciji sada pa cim dode i ja ubodem memoriju (koja bu nadam se radila) bum napravio opsirniji test (bit ce i drugih divider-a, def HTT i OC HTT...) EDIT: NA burazovom kompu sam trenutno pa sam se zaboravio ulogirati sa svojim nickom...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|