|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Evo naišao sam na jedan problem....Na dva kompa bez problema koristim uTorrent aplikaciju za skidanje torrenta i radi besprijekorno u kombinaciji s NOD32 i Outpost odnosno Sygate firewallom... No na ovom mom kompu (iz siga) se javlja slijedeća greška... Naime kod pokretanja uTorrenta mi se javlja ova poruka ![]() ...i nakon što stisnem ok, pokrene mi se aplikacija, no međutim s onim trokutom dolje u na dnu (gdje bi trebalo biti onaj zeleni balončić s kvačicom) nakon nekoliko minuta rada javlja mi se ova poruka i sad fakat ne znam ima li ona kakve veze s prvom ili je to neki nevezani problem ![]() Isto mi se javlja i nakon reinstalacije windowsa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A joj, pod hitno i obavezno deinstaliraj taj FW od nVidie. To apsolutno ne služi ničemu i samo ti radi sranja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Instalacijom drivera za MBO instalirao si i nV firewall. Iskljuci ga i skini. imas Outpost i ovaj ti ne treba @edit Tor me pretekao ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
pa čekaj, sad niš ne kužim, fora je u tome što nisam instalirao ništa slično, ono, rutinska instalacija windowsa....nisam nikada instalirao ništa s tog cd-a od matične, a pogotovo ništa slično NVIDIA Firewallu...niti igdje u sistemu imam NVIDIA firewall, bar nije vidljiv. To te i zbunilo i zato sam i zatražio pomoć. Mislim, možda ne znam gdje/što tražiti. Sad sam stvarno zbunjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
e vidiš, može bit to...e sad je pitanje kako da ja to sada maknem, kad je već (pretpostavljam) instalirano? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|