|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) Plavi ekran i nakon formata
ne znam kakv je ovo problem, ali nakon što su se događali neki čudni problemi na sestrinom kompu (zvuk nije radio, nije se mogao gasit, tj. restartao bi se kad bi stavio turn off) na sestrinom kompu, odlučio sam ga formatirat Nakon formata bilo je nekih problema sa zvukom jer je to dodatna zvučna pa se očito klala sa on board zvučnom, koja ne bi trebala niti radit jer je u tu svrhu kupljena nova zvučna (ali to nije bitno jer je zvuk na kraju proradio) Uglavnom, ideš na restart, turn off isto stvar. Plavi ekran koji kaže IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... Dakle, ovaj put se ne žli niti restarta niti ugasit. Preostaje samo force shut down i force restart.. Što to može bit ![]() Zadnje izmijenjeno od: stipe_k. 08.03.2007. u 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
daj ovo malo bolje pojasni:kakvo računalo, jesi stavio nove windowse, jesi dirao po hardveru, dali si poštelao postavke u biosu itd... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Neznam koliko sam naučio u školi (prije mjesec dana) ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
hehe vidiš prije je bila na drugom slotu, pa sam je prebacio na ovaj jer tamo nije radila ali sad radi i ne znaš zašto bi slot bio kriv :/ @bruno to dvoje nije sigurno p.s. naravno da sam stavio nove windowse, nakon formatiranja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Joj, mrzim te plave ekrane, uvijek izgubim par sati da to riješim , ovako bez da znam zapravo točno šta si radio teško da ti mogu pomoć, ali mislim da možeš probat šta ti kaže coconut da prebaciš zvučnu u drugi pci slot, ako to nije probaj napravit memtest, ako to nije onda neznam probaj jedno po jedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
prebačena je zvučna A problem je bio u modemu kojeg sam prebacio na drugi PCI i sad sve radi. hehe Hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|