|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
problem x800 gto
igram WoW i odjednom se zacrni ekran, stoji tako par sekundi i onda se pojavi neka poruka (nazalost je nisam cijelu procito) kako graficka kartica ne odgovara na komande drivera (tako nekako). danas stavio najnovije drivere i opet se jednom dogodilo ali bez poruke. ima ko kakvu ideju sta bi moglo biti? graficka je x800 gto 256 mb pci-ex Konf: Asus A8ne-fm amd 64 3000+ 4 x 512 ddr 400 WD 250 gb 400w napajanje Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 20.03.2007. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Pobriši drivere, počisti driver cleanerom uključujući i cab i stavi zadnje oficijalne catalyste. Ako neće, najprimitivnije i najbolje format c: Bilo bi super i kad bi napisao koju konfiguraciju imaš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Izgleda mi kao blesavi report..daj ako koristiš CCC isključi send error report,a VPU recovery ostavi sa kvačicom na on..isto tako,pokušaj kako pop kaže uninstall tih drivera bacit..onda Driver cleaner fino..cijeli Ati šibni van sa kompa..i installaj sam 7.2 drivere bez CCC..i stavi zadnji ATT..to bi trebalo riješti problem..inače,ne znam koliko si upućen..ali WoW ti i nije baš neko mjerilo stabilnosti..meni se to stalno događalo nakon zadnja 3-4 patcha..može lako biti i da je do njih..svejedno,napravi ovo gore..da budeš miran ti.. I javi šta je sa drugim igrama,jasno.. ![]() ![]() Moram primjetiti da ovo 400W napajanje ne ulijeva baš neko povjerenje..jel to šrotex sa kućištem došao..ili je neki brendnejmac..tipa Chieftec,Fortron,Tagan.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|