|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Matrox driveri rade sranja
imam xeroxa XA7 17" spojenog na Matroxicu G550. dok driveri nisu instalirani sve je ok, boje su normalne, medjutim kada instaliram drivere (5.96.004 mislim) kaao prvo prestane mi na DVI-ju davati sliku po defaultu pa moram prikopcati crt na vsub, enejblati dualhead i postaviti LCD kao primarni display, inace ne daje sliku na LCD-u. I jos gori problem, driveri mi totalno shebu boje, bez njih su boje normalne na oba monitora, instalacijom drivera boje na LCD-u postaju katastrofa i ne mogu to nikako ispraviti. Help anyone? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
nitko ne zna? probao sam s vise verzija drivera, uvijek isto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
rendula ![]() mislim da je visage ili bubba nisam siguran mi pricao da je suport matroxa jednostavno predobar i da se sve rijesava promptno . Sto posalji mejl ![]()
![]() |
#4 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Support Matroxa NIJE jedonstavno predobar, što znaju mnogi korisnici G550 kartica i Asus TUSL2 ploče. Toliku količinu laganja, izmišljanja i izbjegavanja odgovora nisam susreo na niednom drugom support sajtu. To je bio problem s kojim su se susrele stotine korisnika (i ta ploča i ta kartica su bile porpilično popularne u to vrjeme) i nekoliko godina se to pitanje povlačilo po forumu, bez rješenja naravno - što i nije toliki problem koliki je bilo besramno laganje i bahato copy / pastanje isto (krivog) odgovora. Ne kažem da možda u ovom slučaju neće pomoći, ali nikako nisu "predobri" što se tiče supporta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kao sto rekoh pricali su mi ![]() evo iz prve ruke mogu reci da sam ja najbolji suport dobio od Western Digital-a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|