|
|
Rezultati ankete: error 1503 | |||
pomoc |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
pomoc |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 100.00% |
Glasači: 1. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() pozdrav svima :burn: problem je ovaj:imam 2 harda jedan 80gb za win-xp i programe i drugi od 200gb za mp3 i divx&dvd! ![]() to je uredu. problem je da prilikom pokretanja velikog harda koji mi pretstavlja e particiju doslo je do velikog problema ![]() ![]() ![]() ![]() pomozite!!! ![]()
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
jesi li ista na kompu mjenjao?hardwarski ili softwerski? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() niš strašnog,hardič se je zbrikal....niš se ne sekiraj,pozovi DR RAKA ( koji ujedno daje mojoj Bari/120gb disanje usta na usta da oživi!!) ne,ozbiljno...ne čačkaj više ništa....pošalji kontakt mobitel ili tel broj dr raku i čekaj..ko i ja(dobre vijesti!!)... u međuvremenu mu otfuraj hard,ne? eto...kad se čovjek neće samohvaliti,da ja to napravim!!! i vjeruj u čuda(meni je spasil 96 gb vaaaažnih podataka..sve):burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Dajem mu disanje ATA na ATA i dole ide dole oko 100 Gb podataka a više nemam mjesta na svojim hardovima pa ce biti problem sa ostalim. Ah! Nešto ću smisliti. Na kraju ću kupiti hard od 200 Gb da bi silne back-upove radio za mitzeka i DVD pržu jer me navukao. Zašto si mi tog vraga dao u ruke?
![]() |
#5 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
da si kojim sličajem žemsko niko one stvari nebi bil željan!!!zakaj? znaš ti dobro....neznaš reći NE...(sreča moja!!) ajde sad ohrabri novog člana ,da ti pokloni povjerenje i preda u vješte ruke SVOJE BLAGO!!!(a onda,pomoz bog...) ![]() ![]() ![]() kaj ...pioniri maleni...rade?:confused: samo češi!!!:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
mogu ti reci da mi hitachi 180gb radi super...sad nije stisan pa ga se cuje..ali ga stisa i lupis low energy i lagano ga se cuje...a moj komp je besuman..samo zato.. a inace ima i 3g garancije pa mirna bosna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
pionircek je iz hg šrota.......RAK bu mu sudil...zasad samo veselo fučka...jebe ga samo kaj sam mu dal spore medije...1x traxdata.. al mu se definitivno dopada...čim niš ne kokodače!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
|
To je onaj drugo A06. Radi stvar dobro. Priloženi software je prilično dobra stvar iako mi je Win On CD puno bolji. Recimo da su spojili nero i winon. Tih je i brz (bio je jedan 4x medij). I to je uglavnom to. Ostalo će pokazati vrijeme.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Čemu služi poll na ovom postu !? Dragi Rak, ak je tak ![]() Evo zaradiš neke pare, imam jedan diskič od 30 GB Seagate, samo je prestao disati, ne zavrti ga uopće komp. kada ga upalim. A ima još jedan 40 GB IBM, koji je otišao zbog Bad sectora (on je gotov zar ne?!, mislim popravljao sam ga softwareaski koliko je išlo). Ajde please javi mi, da li zainteresiran za popravak, tj. pare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
nekuzim
decki ja vas fakat niš nerazumijem! ati na ati? mjenjao nisam niš! ajde neka mi neko objasni malo bolje ja sam ipak malo u zaostatku naprema vama! :burn: :burn: :burn: :burn: :burn:
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Milostinja
Citiraj:
Primaju se sve vrste priloga u domaćoj i nastranoj valuti, materijalnim dobrima, naturi.... Samo nek nam RAK javi adresu dostave!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Feldwebel
|
Bog te blagoslovio na takvom prijedlogu. Ovlašćujem Mitzeka za utjerivanja para. Mitzek, ne trebaš nositi sjekiru. Ljudi daju koliko mogu i to dobrovoljno.
![]() |
#15 | |
Prigorec po defaultu
|
gle,sad bum te dal u javnost...
Citiraj:
![]() ![]() ![]() nemojmo sad o utjerivanju..........ja sam dođem ..lijeooo i ljubaznoo zamolim..i ko bi me odbio???Horza,kaj veliš??bi ti meni nešto odbio...kad te #ljubazno# zamolim...... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Zahvala!!!
Evo da javim da je DR.Rak sredio moj hard od 200gh za jako sitno love sa velikim uspijehom i vrlo kratkim vremenom! sad mu zahvaljujem javno tako da svi koji imaju problema tu je Rak koji je izvrstan majstor i LEGENDA! Hvala još jednom
![]() |
#17 | |
Premium
|
Re: Milostinja
Citiraj:
![]() i da ne duljim ja sam svoj prilog dal 1kn. u gotovini |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
ono ispred konpjuktora
|
Re: Re: Milostinja
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Feldwebel
|
I nakn nekoliko spašenih hardova došlo je vrijeme i za moj. Sa žaljenjem sam ustvrdio da mi je disk opet preminuo. Nije preživio niti mjesec dana. ![]() ![]() I sada da me netko pita zašto je tome tako. Nemam pojma. Radio je vrlo malo i to u serveru na kojem nije bilo prometa. Niti je server bio uključen 24/7. prije bi se reklo 7/24.:confused: Sada mu dajem umjetno disanje a sutra u dučan da ga mijenjam. Probati ću uzeti drugi model ako će ga dati. Od podataka nisam puno izgubio. Radi se o komadu Mitzekovog back-upa i nekim sitnicama. Hvala vam na potpori i uloženim sredstvima. Kao što vidite treba mi. ![]()
![]() |
#20 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
HEP njega ne voli koliko se meni čini ...
![]() |
#24 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Imam lagano riknuti IBM 60 Gb - ako ga vratiš u žive tvoj je ![]() BTW. ako se ne varam problem je " click of death " Vidimo se na pivi koju kuha Marac 27. - primopredaja isključivo u pijanom stanju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Feldwebel
|
Budem počel ko cigani ... pardon, Romi po križanjima: "Udjelite nešto sirotom, Bog Vas blagoslovio... Je.. ti mater... krš, lom..." Obavezan rekvizit: crknuti hard zamotan u original vrečicu.
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
23. jebal u Galionu u 17h |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prigorec po defaultu
|
pasmaters!!!!
eto......cim se mojim BAREKIMA sprdne, odbiju bilo kakvav oblik suradnje i veselo uskacu u vrecicu za DR RAKA!....na porciju mazenja i gladenja.......ti bokca...fala bogu nisam mu vise jedina musterija!(zadovoljna!! ![]() ![]() tipsmter!!¬!!!!!!mislim da je rak ujedno pocel i skicat mojega chiefteka da si naplati servis!!!!!!probal sam mu uvaljat jre...al veli da takvih ima i za prodat!!!jegiba,hanumu nesmem nudit,bi me herc pogodil da ju negdo zeme........pesa isto nece.......vidim ja da bum uskoro natrag na penti 1!!!!!!!!blah!!!!bolje da se drzim playstationa...on male teze crkne...trosim tek 2-3 kontrolera mjesecno!!!(posebno kad me juniorka "opere" u tekkenu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Feldwebel
|
Ova je bara OK. Nije joj ništa strašno. Samo je malo poblesavila ali je sada sve na mjestu. Ne bum ti ja ništa uzel. Chieftec me ne zanima jer imam jednog. Od Logitecha imam oba miša koji valjaju. Hanumu ne trebam jer me i ova dovoljno pegla po mozgu. Pes bi mene popapal kada ga ne bi hranil (ko bi se toga setil). Vidimo se sutra da ti predam ovu malu baricu. Bas je medena.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|