|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pad sistema
1)Komp mi uđe u windowse i odjednom se samo restarta.Ponovno se upali malo radi i opet se restarta.Windowse sam reinstaliral i opet i opet ista priča. 2)Kad palim komp sve se upali ali na monitoru crna slika, ugasim izvadim bateriju vratim i upali se ali me veli CMOS checksum error i stisnem F1 i nastavi uđe u windowse i bang restarta i opet ne reagira!!! U čemu je greška? Konfiguracija Nvidia 6600 gt 580-1200mHZ AMD Athlon 3000+ ASUS A8N SLI 2*512 Kingmax 433mHZ Hard 160 Gb S-ATA Sve je staro godinu i pol, i do sad nisam imao nikakvih problema. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A napravi format ako nemaš važnih podataka.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako si vec napravio format i resetirao BIOS na tvornicke postavke a opet ti se dogadja isto, onda moras testirati hardwer dio po dio i traziti uzrok (memorija, napajanje ......... itd )
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..moze biti grafa,koje napanje koristis..koju verziju biosa imas na maticnoj,je li sta clockano,da li se sta pregrijava...je li ventovi radu..ima mali miljun caka kuzis,eliminiraj jedno po jedno
![]() |
#6 |
Premium
|
Imam 5 ventilatora na kućištu temp proca 34-38 °C, napajanje je 350w ATX2 neznam koja marka, ništa se nije prgrijavalo, grafa je bila jedno vrijeme klokana, proc je radio na 2 ghz što je normalno za njega sve je radilo do jučer i danas palim komp i kad ono ne radi.
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kao prvo zamjeni napajanje i istestiraj memoriju pa onda vidi šta dalje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Proc je crko neznam kako ali nema veze idem na dvije jezgre.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|