|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
9600 pro problem
dakle. . radi se o doticnoj kartici .. 1. uninstaliram stare drivere, pocistim ih sve sa driver cleanerom, sredim sve i ubacim 9600 nutra. . radi sve, ja instaliram drivere koje sam dobio uz nju i restartam komp .. sve krene normalno, boot screen. . . . , dode do windowsa i crni ekran. .zvuk u pozadini se cuje .. (ulazak u windowse), ja ga restartam udem preko safe moda, maknem drivere, upalim i sve radi . .odem na njihov site i skinem najnovije drivere, instaliram i opet isti problem. . opet maknem, skinem stariju verziju drivera, instaliram i opet isto . . radi se o ploci asus A7v8x . . ako ce to pomoc . . i pod 2. ima na istoj jedan jumper a nisam uspio nac cemu on sluzi pa ako netko zna, volio bi da mi kaze. . hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Koliko imaš monitora? Je li imaš možda TV spojen na grafu? 2. Vjerojatno za određivanje TV out standarda, PAL ili NTSC.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nope. . .samo 1 monitor je . .i nema TV-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
pa da nitk nista nezna .. . ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj kad se skroz boota ištekat pa ponovo uštekat monitor u grafu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#7 |
Born among beast's
Datum registracije: Feb 2007
|
Skini si drajvere: 1.Matična : VIA 4 in 1 driver Package Service v4.49 http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us 2.Grafička : http://ati.amd.com/support/driver.html Zati obriši stare drajvere matične i grafičke,resetiraj,instaliraj novi DirectX 9c ,resetiraj ,insatliraj drajvere za mat.koje si skinuo,resetiraj,instaliraj drajvere za grafičku koje si skinuo,resetiraj. mislim da poslje toga nebi trebalo biti problema sa dizanjem win. bez signala slike na monitoru. Zadnje izmijenjeno od: K1kl0p. 16.02.2007. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jesi li čačkao šta po rezoluciji, koja ti je prije bila namještena? Meni se to dogodilo kad sam s jednim programom namjestio na 1280x1024(a program me nije pitao ono 20s jel vidiš sliku) i ista stvar, lijepo ošo u safe mod i restore computer on earlier time |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() i jos pitanja. . ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
uzmi bilo koji Bug DVD i na njemu imaš sve potrebno, inače vjerujem da postoji neka alternativna stranica za download tih aplikacija npr. www.download.com igraj se malo googleom ![]() za net framework 2.0 nije potreban win installer 3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
eto . .nasao sam sve . .instalirao sve kako ste mi rekli . . formatirao wine . .i opet ista stvar . .poludit cu . . ima li tko jos kakvih zamisli ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
hmm .. probat cu i to . . ali svi su mi savjetovali da to ugasim i stavim na 256 rama . . edit@ ne radi ![]() baca gresku VPU Recover has reset your graphic accelerator as it was no longer responding to graphic driver commands The generated error report contains only system information such as driver version agp settings, graphic frame buffer size, etc. that will be used to analize the problem. Zadnje izmijenjeno od: Damarko. 17.02.2007. u 18:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|