|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
dvd ne prepoznaje prazan medij
nedavno mi se javio prob sa dvd przilicom!!!!! MODEL---SAMSUNG DVD R/RW SH-W08A (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:32x/16x/40x DVD+RW/DVD-RW) ne prepoznaje bilo kakav prazan medij (javi grešku access denied, (H:\) invalid function), nero zapne kad pokušam nešto naprzit,a sve ostalo što ubacim radi bez problema. to mi je počelo kad sam instalirao novi xp (Windows XP Minx 3.3 edition) da li je mozda do operativnog!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: fatal_error. 14.02.2007. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
a zasto bi ti zelio vidjeti sta je na praznom mediju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
To ti javlja i za CD i DVD medije? Može biti stvar do OS-a, upper i lower filtara, konflikta s nekim softom (recimo za virtualne pogone), svašta... Eliminiraj nešto, npr. isprobaj pržu u drugom kompu (s "normalnim" Windowsima) pa vidi radi li tamo.
![]() |
#4 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
meni ti je na MSI prži cd isto tak. očita taj cd jedino ak ubacim cd kad se dignu Win i više ne. postal sam tu temu i rekli su mi da updateam firmware. sve je ok do danas. probaj i ti, al sumnjam ak je neš novo. @ problem s nerom: probaj pržit na 6-ici na manjoj brzini, ak imaš Nero 7
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|