|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Neuobičajeno za Gainward 7950GT 512MB
Poznato je da navedena kartica radi na 1.35V sto je drugacije od vecine 7950gt-a jer uglavnom dolaze sa 1.25V,no kasnije sam po forumima nasao da Gainwardova serija dolazi sa 1.35V. Kartica se pokvarila za otprilike tjedan dana i odnesena je na sevis.(otisla je memorija). Nakon otprilike 2 tjedna dobio sam novu 7950 gt i isto sam ju provijerio sa NiBitorom ali ovaj put pokazuje nesto meni jako cudno a to je da radi na 1.2V(fiksno) sto je tipicno za 7900gt a ne 7950gt. Molio bih nekog ako ima kakvo razumno objasnjenje ili misljenje o ovome da mi kaze o cemu se tu radi. : hitthewa Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ja imam gainward 7950gt e sad ja sam dobio zabunom 7950gt glh i radi na 1.35 V mozda su tu cijelu seriju sfusali u gainwardu, al moja radi ko vurica- max gpu clock 671 mhz ![]() ako ti je otisla memorija, to nema veze s gpu naponom, jednostavno je riknula jer joj se rikavalo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Možda je upravo to, ti imaš GLH (jedi), a ti (bobo) si dobio ne-GLH...poznato je da su GLH nabrijanije i dolaze sa većim naponima jezgre/memorije, a ti si dobio običnu...samo pretpostavka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi ti od proizvođaća do proizvođaća npr evo daddy je nabavio jednu Leadtek 7950GT koja radi na 1,35v neke eVGA rade na 1,4-1,45v
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|