|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI MultiMedia Center 8.6
Dakle-novi MMC nudi dosta opcija više nego stari... I lagano se je podebljao na mizernih 25 mega. User Defined File Displayed in the ATI File Player ATI Media Library Enhancements MMC Custom Setting Retained Scheduling a TV Event Channel Surfing for EAZYLOOK Exporting TV-On-Demand http://www2.ati.com/drivers/mmc-8-6-0-0.exe |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja već 3 dana instaliram taj MMC 8.6 i nikako nije htio raditi.. Imam AIW 9000 i uopće nije htio tuner proraditi...namjestio se na NTSC i neće ni makac..... Kartica je već skoro letila u smeće ( nisam baš ljubitelj 10-ak instalacija XP-a u 3 dana), ali onda sam otkrio problem...... DIRECTX 9.0b !!!!! Kako instalacija zahtjeva directX9, ja sam normalno instalirao zadnju verziju sa Bugovog CD-a.....i u tom i je problem.... Slučajno sam stavio prvu (9.0) verziju i gle sve radi..i to vrhunski.... ko bi rek'o..... Eto ja malo odužio...ako netko ima problema, možda mu i pomogne.. u svakom slučaju ne škodi...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nakon kaj sam procitao prvi tvoj red, bas sam ti htio reci da te to sigurno 9.0b muci ![]() Onda sam vidio da si i sam skuzio. Ma ja se drzim 9.0a i ne vidim zakaj mijenjat.
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Ma ja to nisam ni stavljal na forum-mislio sam da to BAŠ SVI znaju ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Probaj malo pronjuškati-tu: http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?forumid=24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
Da da.. to je to.... eh kad nismo internetizirani pa čovjek ne može sve pratiti..... Ode taj forum u Favoritese..... Fala dečki...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|