|
![]() |
#1 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Catalyst 3.7
Samo sto nije izasao a dotad se pozabavite sa release notes. http://www2.ati.com/drivers/Catalyst...ase_Notes.html Dobro zvuci. ![]()
![]() |
#2 |
...
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ufff...driveri 7.8 a Control Panel 13MB...bog te ![]() Kog su vraga natrpali u CP??? Preporuka-kad izađu novi driveri nije ih baš poželjno skidati sa ATI-jevog sitea,ili je sporo do bola ili veza puca. Baš me zanima kakvi su... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
...
|
Citiraj:
![]() Bas me zanima ova optimizacija AA i PS 2.0. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Konačno su i to sredili. Ajd javi kakvi su kad skineš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
...
|
Citiraj:
I vidi sto sam jos spazio: Here's a quick note from Terry Makedon A.K.A. CATALYST maker. I would also like to point out at this time that CATALYST public driver posting frequence has been improved to a minimum of twelve (12!) times a year. Each one of these driver postings will support all supported operating systems and be fully unified for all RADEON class products. Needless to say every CATALYST driver posting will also be certified by Microsoft (WHQL). Just as a side note, the upcoming CATALYST 3.8 will be the most innovative and significant CATALYST release ever, so keep your eyes out for that one!" ATI je nesto nabrijan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() http://www.ocfaq.com/softmod/download.php Bogme brzo ![]() Mod za 9500-9700 i za 9800SE-9800PRO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
oh ne opet novi drajveri ![]() Osobno ću ovaj rilis preskočit već najavljuju za 3.8 verziju revolucionarne promjene pa ću si onda to priuštit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja čekam da ih Omega "sredi". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ovako, 3.7 se itekako isplati skinuti, zašto :confused: Pa sada je omogućen triple buffering opcija koja pod određenim uvjetima daje strašan boost u performansama. Što se tiče drugih "manje" značajnih promjena: Pixel Shader je popravljen i još kompatibilniji sa DX9 i daje do 12% bolje rezultate UT 2k3 sa AA daje recimo na Anubisu u bootmatchu i 23% bolje rezultate Dungeon Sige ima poboljšnje od 3 - 10% kao i dosta drugih igara Niti vlasnici starijif modela nisu zaboravljeni (misli ATi i na nas ![]() Radeon 7000 dobija i do 25% u Direct3D naslovima u višim rezolucijama (1600x1200). Aquamark, Comanche 4, Dungeon Siege, Expendable, Giants i Re-Volt dobijaju oko 20% u tim rezama (istina da nije igrivo ali ... ![]() Mala ali vesela poboljšanja od 5% su i kod DX8 klase produkata (Radeon 9200, 9000 i 8500/9100) u OpenGL igrama kao Quake III Arena, Return to Castle Wolfenstein, i Serious Sam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
A posebno sam se nasmijao kad se kod novih drajvera pohvale kak su sad na 7000 performanse bolje u 1600x1200???? Je baš buš s tom karticom igral u toj rezi, možda tetris. Sve su svemu par zadnjih atijevih riliseva drajvera su totalno sranje i malo korisni osim po pitanju kompatibilnosti s novijim stvarima i ak sa ovom 3.8 verzijom ne donesu novosti i poboljšanja jao si ga njima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam imao 3.7 i imao sam 60 fpsa u CSu nije htjelo ic vise a sa 3.6 imam 100.0 cijelo vrijeme.
![]() |
#16 |
Premium
|
A kak da odlockam???
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
sad ću svašta bubnut...za nove drivere se traži posjedovanje dx9.0. kako je u mom posjedu 9000pro, da li ima smisla uopće se gnjavit s tim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
a kak stoje stvari sa redoslijedima radnji: brisanje starih drivera, stavljanje dx9.0, novi driveri...to ok? nego, jel bitno u mom životu stavit 9.0a ili 9.0b? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
NE znam kak ide za DX, ali mislim da ne bi trebao micati drivere. Ja sam stavljao, na proslim windowsima (XP) DX na zivo i nikom nis. 9.0b ja sebi nisam stavio jer navodno nisu najstabilniji. Kolega iz firme me ismijao kako moze novi proizvod biti losiji od starog? kao valjda su maknuli sve probleme. Da, da, sjetimo se samo Win98SE i Win Millenium, mislim da bi jednoglasno pobjedili 98SE kao mnogostruko bolji proizvod. Ocito 9.0b ima nekih novih featura koji ne rade kak treba. Ja imam 9.0a i cekam 9.1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
ok majstore, zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Kaj se tiče drajvera obavezno prvo deinstaliraj Control panel pa onda deinstaliraj drajvere a poželjno je očistiti i registry. Iznimka su omega drajveri koji se najnormalnije instaliraju prek stare verzije drajvera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
I'm DEAD sexy!!!
|
Mene zanima gdje u registryu treba "uklanjat" drivere. Ja sam imao ogromnih problema jer sam radio samo deinstall u Safe modu i na kraju sam imao kak ti instalirana 4 drivera i stroj mi se rušio ko lud. Pa me zanima gdje se to u registryu brise. K.
![]() |
#28 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa bio sam vam stavio link za Driver Cleaner + Cab Cleaner ![]() http://www.driverheaven.net/cleaner/ Ili možeš koristiti i RegCleaner... I bez obzira kaj piše u uputstvima za npr. Omega drivere, da je dovoljno de-instalirati samo CP, ja lijepo očistim sve... I nikad problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ak nece jebi ga stavi 3,5 ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|