|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
x1600pro luci OC??
Pozdrav! Evo uzeo sam jednu x1600pro, origin: nino5... I eto,racunam solidna grafa za nezahtjevna korisnika kao sto sam ja... no, kako meni djavo nikad ne da mira, isao sam malo gledati sto mi atitool moze napraviti. I tako pustim ga na "Find Max Core" i odem jest... vratim se na 715MHz Poludio sam... naravno, baca artifekte nakon nekog vremena, tako da sam je vratio na 675MHz, gdje radi stabilno (i nakon igranja) Da napomenem, rijec je o Club3D modelu sa DDR2 memorijom, chip je RV530, te sam jos uvijek sa stock coolerom. Memorija ide gore samo 50MHz, al sam primjetio da se dosta grije, tako da bi vjerovatno pomogli heatspreaderi... nemam puno vremena, sad bih bas montirao Zalmana vf700 na ovu karticu pa da vidim kako ce onda stajat core preko 700MHz : bonker : thoughts? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo ti peri po njoj, origigi racun je kod mene :clap: , stavi zalmana i jasiiiii!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|