|
![]() |
#1 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
problem sa zvukom
bok ovako imam neki problem sa zvukom.instaliro sam windowse prije tjedan dana i sve je radilo ok..driveri svi na broju i tako.kad danas stavim neku pjesmu da igra al se nesto cudno cuje..kako cudno e tesko objasnit ali svira pjesma al se cuje ko u garazi ili jos bolje u tunelu zasto???jeli zna ko kako to rjesit?help please. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozda si stavio taj efekt probaj procackati kroz settingse od zvucne a ako je integrusa vidi da nisi u onome av racku stavio tako nesto .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ajde pročitaj Pravila i stavi konfu u sig, nismo vidoviti... Pretpostavljam da si uključio neki real time effect koji u letu mijenja zvuk pa prvo to pogledaj u driverima. Obično imaš profil za kojekakve koncertne dvorane, sobe, tunele, planine,... : lol2 : EDIT: Codiac, je li ti ne vidiš da ja pišem? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Posljednji puta te pitam, koju konfu imaš? Matična? Zvučna? Ako imaš integriranu, u 99% slučajeva se radi o Realtekovoj koja ima ovakvo sučelje... http://www.amdzone.com/pics/motherbo...x8/realtek.JPG Na Audigy SE to izgleda ovako... http://www.imagesforme.com/images/219Clipboard01.jpg
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|