|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Errori!!
Prije 2 dana sam formatiro lap. sve digo windowse,drivere.... sve 5 radi i onda jucer mi se pojavio prvi error a danas ovaj drugi, na putu sam pa se spajam preko modema , gore je nod32.kad mi se to pojavilo ocistio sam sve erore sa TuneUp Utilities 2007 bilo ih je negdje 20-ak, evo opet mi se pojavilo dok ovo pisem, izluđuje me, neznam sta je, pliz pomoc!???bilo bi ljepo da nemoram stavljat neke programe jer nemam nista kod sebe, ni programa ni brzine(modem) da skidam nesto |
|
|
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, za početak čin on krene odbrojavat u nazad vrati sat unutrag za koji dan ![]()
|
|
|
#4 |
|
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
e ***i ga ...nije mi ucito stranicu do kraja...pa nisam skužio da su ti odgovorili prije mene |
|
|
|
|
|
#5 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaboravih, kad krene odbrojavat, odi na Start > Run > cmd > OK > napiši shutdown -a > lupi ENTER i odbrojavanje će prestat pa se možeš bacit na čišćenje iako bi bilo bolje da instaliraš ponovo Win, ali s integriranim SP2...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
domy majstore, hvala: goood : |