Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2007., 23:12   #1
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Kombinacija meme, ploče i intela

Treba mi samo jedan mali savjet.....namjeravam kupiti c2d 6300, intelovu bad axe 2 (ili možda običnu ASUS P5B - jeftinija 400kn - svi ju hvale) i neku memu s kojom se može solidno napraviti OC (ne namjeravam rušiti rekorde u OC-u)...
Da li je ova kombinacija ploče i proca u redu? Znam da je bila neka spika da je jedna bolja za 6300, druga za 6600...itd...
I prijedlog za memu koja bi radila bez problema na toj (ili možda nekoj drugoj) ploči...Znam za balistixx, dobra je Super Talent cl4, da li se negdje prodaje još neka dobra mema (patriot - u formelu kolko sam vidio imaju samo "value", g.skill, OCZ i sl.)

Zadnje izmijenjeno od: denied. 04.01.2007. u 00:35.
denied je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2007., 11:08   #2
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Treba mi samo jedan mali savjet.....namjeravam kupiti c2d 6300, intelovu bad axe 2 (ili možda običnu ASUS P5B - jeftinija 400kn - svi ju hvale) i neku memu s kojom se može solidno napraviti OC (ne namjeravam rušiti rekorde u OC-u)...
Da li je ova kombinacija ploče i proca u redu? Znam da je bila neka spika da je jedna bolja za 6300, druga za 6600...itd...
I prijedlog za memu koja bi radila bez problema na toj (ili možda nekoj drugoj) ploči...Znam za balistixx, dobra je Super Talent cl4, da li se negdje prodaje još neka dobra mema (patriot - u formelu kolko sam vidio imaju samo "value", g.skill, OCZ i sl.)

za e6300 slobodno uzmi p5b...bx2 je nesto brza, ali nju je bolje uzet za procesore s vecim mnoziteljem...usparat ces 400 kn, a p5b je dobra ploca.

memu gledaj crucial ballistix. jedina za koju znam da jos (gotovo sigurno) ima d9 cipove

Ph03n1x je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.01.2007., 12:01   #3
denied
Premium
Moj komp

denied's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
thanx....
denied je offline   Reply With Quote