|
![]() |
#1 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Nedavno sam dobio ovu karticu (sapphire) i gledam sad malo temperature pod full loadom, pa neznam, malo me to brine, ATT mi kaze da temperatura skace do 75-76 stupnjeva. Jel to puno, i generalno, koja je temperatura pri kojoj bi se morao zabrinuti... Eh i da...usput jos jedno pitanje? Isplati li se stavljati na tu karticu vf700cu? Unaprijed zahvaljujem na korisnim i konkretnim odogovrima... ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Definitivno stavi vf700 gore i neces imat vise od 60c ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
to su otprilike te temperature x800 serije na full loadu , neke idu i do 81-82 stepena...i meni se to nesvidja. Moja AiW x800xt pe pentra isto tako do dobrih 77-78 stepeni...i imam namjeru da joj zašarafim vf900 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako ne zelis ulagati u Zalmana (makar se stvarno isplati, ako nista drugo zbog tisine koju daje na 5V), uvijek se preporuca zamijeniti tvornicku tzv. "zvaku" sa nekom normalnom pastom. Kod tebe je na grafi vjerojatno rijec o toj "zvaki", zato imas i tako visoke temperature. Probaj za pocetak demontirat cooler, pazljivo ukloniti tu staru zvaku i pazljivo nanijeti novi tanki sloj paste (pritom pazeci da ne zavrsi toga oko jezgre) i vratit cooler nazad. Temperature bi trebale dosta pasti : hello2 :
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Zalman vf700 je bolja opcija kad je u pitanju hlađenje od silencera. Ali isto tako oni koji imaju silencera dobro znaju kakav zrak izlazi pri temperaturi od 60-65C koji bi se sa vf700 zadržao u kučištu. Po meni, stvar izbora.
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
znaci ako imas VF700 topli zrak ostaje unutar kucista..a ako imas silencera on ide van? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
ZIJEEEEEV!!!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Eddie
|
Upali u ATT pod settings/overclocking i pogledaj si DIE_FUSES. Treba biti 0x pa sve F. Ako nije imaš sreće kao ja. http://forum.pcekspert.com/showthrea...ht=HIS+x800GTO
![]() |
#19 |
ZIJEEEEEV!!!
|
Evo samo da izvjestim ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da imaš sreće.Pogledaj na techpowerup,imaš temu za flashati x800 kartica |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Eddie
|
![]() |
#23 |
Pod naletima kopita zla
|
evo ja svoju digo na 500 core....i 1200 memorija ![]() za pocetak ![]() btw nacin na koji ste vi predlozili da pogeldam dali se da flashati na x850xt ne radi...nigdje nemrema naci di ima DIE_FUSES verzija ati tray toolsa je 1.2.6.964 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
prcknedl
|
overclocking, i tamo najdes fuses data. -->
EDIT: Dosta je ljudi pobrkalo ATITool i ATI Tray Tools ![]() www.techpowerup.com/atitool/
Tu skines najnoviju verziju (0.26), pokrenes, ides na settings-->overclocking, i tamo najdes fuses data. EDIT: Dosta je ljudi pobrkalo ATITool i ATI Tray Tools ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pod naletima kopita zla
|
a ocito da sam i ja...nisam u ati vodama nimalo pa pitam..hvala na infu matesonik ![]() edit: dali netko ima ideju kako skinuti sajlensera s HIS x800gto? one žvake su ZAGORENE te necu vuci ništa s grafe jer cu iscupati nekaj...pokusao sam je vrtiti u 3d marku naklokanu ali i dalje nejde dolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Uzmeš skalpel i izvadiš žilet iz njega.I onda uzmeš žilet i lagano režeš te žvake,ali pripazi na onaj čip kod napajanja,tamo imaš jedan čiip koji je malo višlji od meme |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pod naletima kopita zla
|
evo moja se neda otkljucati....ali se zato vrlo solidno kloka ![]() a sajlnser...pa ne znam tko ga je nazvao tako...buka...to je buka..onak ronda po tiho..drito iritantno... i jos da ga mogu skinuti bilo bi savrseno..stavio bi si zalmana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|