|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
stavljanje plexija na stranicu kućišta...
Odlučio sam izrezati veći dio stranice i stavit plexi........ Eh,sad imam par pitanja: S čim da režem stranicu?? A s čim plexi?? Di ima za kupit plexija u Osijeku?? Jel mogu izbušit taj plexiglass i stavit ventilator(80mm) na njega?? Pošto imam napajanje MS Industrial 400W koje jedva "gura" moju konfu,mislim da kad bi stavio još dva 80mm ventilatora da bi odgovor vidio u dimu,a ne hlađenju........pa mi zato preporučite napajanje do max 250kn koje će moć napajat moju konfu u potpisu+dva dodatna venta...... Pozdrav
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Reži sa ubodnom pilom i plexi i stranicu (ili daj nek ti izrežu),Neznam gdje ga ima kupiti (odesh kod staklara,tipa netko ko se bavi s time)npr ja sam svoj kupio oriđiđi u Hg-u nekih 100kn... Možeš bušiti rupe iako sve zavisi od kvalitete plexia (hoće pucati ili neće)... Napajanje: Power Supply FORTRON 350W, ATX 2.0, HQ, PFC, 12cm fan 232,79 2 god. Ve-mil Malo skuplje ali isto doro... Chieftec power supply 400W, ATX 2.0, 2×12V, Active PFC, AFC, 12cm FAN 342,11 2 god. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
plexi se najurednije reze pomocu skalpela ili nabrusenog srafcigera. crtez srafcigera: http://img513.imageshack.us/img513/5...afcigerjo3.gif onda uz ravnalo samo grebes po plexiju do jedne trecine. onda grebes s druge strane do jedne trecine, a zatim jednostavno odlomis. ja sam sve za sebe tak rezal. kad rezes lim s ubodnom, dobro ucvrsti, jako hoce vibrirat, a to nije dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pleksi buši s baterijskom busilicom na malim okretajima da ne bi puklo,a zal***i ga sa silikonom (Transparent) to je silikon za vanjsku upotrebu on ce ti sigurno drzat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
ma pilu za željezo i deri ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Mislave pa kupis u HG-spotu ili negdje plexi i ja se planiram a izrezeš skalperom ili necim a kuciste ubodnom pilom lagano napravis nacrt i samo vuces ubodnom pilom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|