|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji je ovo...?
Ovo sranje fakat vidim prvi put...Prodo sam bratićima hdd 80GB (Maxtor) koji je kod mene dotad radio normalno.Spojio ga kod njih na njihov stari komp i isto tak, sve šljaka...Dečki odlučili malo pojačat komp i kupit novu ploču i proc.Kupili su istu ploču i proc ko ja...I sad, idem ja njima spojit to i taj hdd koji sam im prodo...I sranje...opće se upalit nije htjelo.Stisneš gumb za paljenje, sam nešt zacvrči i ništ...Promijenio 3 napajanja i na svakom isto.Ja sam reko da je valjda do ploče, pa su odnjeli na servis.I da bi stvar bila jako pogodna za mene, tam su im rekli da je hdd neispravan i tak su morali kupit novi hdd, i sad ispada da sam ja prodo neispravan hard. Probo sam ga baš sad i kod sebe i fakat se događa ista stvar, samo zacvrči i stane...Kaj mislite, jel to fakat kraj harda?Pa kaj se nebi trebo moć upalit i da uopće nema harda?Sve to skupa mi je ''malo'' bezveze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako se čuju čudni zvukovi iz harda to je to. Otišao je. Znaš kakav zvuk ima normalan hard. Probaj još sa drugim kablom, ali ako je zvuk čudan gotov je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Najvjerojatnije je otisao hard,cim tak zavrci i stane je znak da nije dobro.Mozes probati s promijenom kabla i provjerit sve jos jednom ali nazalost izgleda da je otisao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|